Érdekli az üzleti turizmus? Erre az eseményre várt egész évben!

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 23. 09:29

Jó hírünk van: megújult tartalommal, izgalmas helyszínen idén is megrendezésre kerül a MICE Business Day, a céges rendezvény- és utaztatói piac elsőszámú networking eseménye.

Időpont: 2019. november 12., kedd 9.30-17.00

Helyszín: UP Újpesti Rendezvénytér Budapest

80 kiállító, több mint 200 szakmai vendég
és csaknem 1000 tárgyalási időpont!

Miért?

A MICE Business Day szakmai workshopon ezúttal is izgalmas rendezvényötletekkel, innovatív rendezvénytechnikai megoldásokkal, a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia- és rendezvényhelyszínekkel, csapatépítő vagy incentív tippekkel, érdekes tréninghelyszínekkel és profi catering ajánlatokkal, továbbá a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendekkel ismerkedhetnek meg a látogatók.

Hogyan?

Mint azt már sokan megszokhatták, a workshop vendégei hatékony, közvetlen B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia- és incentív kínálatát, rendezvényhelyszíneit.

Kiről?

A kiállítók között idén is szerepelnek majd külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk.

Szakmai látogatóink számára az esemény ingyenesen látogatható!

Kinek?

A vállalatok rendezvényeinek és konferenciáinak, tréningjeinek és incentív utazásainak, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért felelős kollégák online regisztrálhatnak majd a konkrét tárgyalási időpontokra, az online diary-t a rendezvény előtt néhány héttel már megnyitjuk.

Hol?

A MICE Business Day szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy az esemény mindig új helyszínen kerüljön megrendezésre. A Groupama Aréna, a Várkert Bazár, a Pesti Vigadó és a Millenáris után most az UP Újpesti Rendezvénytér ad otthont az egynapos workshopnak és kísérőeseményeinek.

A közösségi élet többféle színterét hangolják össze az épületben

Fotó: UP Újpesti Rendezvénytér

A helyszín "friss és ropogós", a főváros egyik legmodernebb helyszíneként kezdte meg működését néhány hónapja, az szintén teljesen új újpesti piac emeletén. Az Újpesti Önkormányzat elképzelése szerint a közösségi élet többféle színterét hangolják majd össze az épületben, a piac fölötti szinteken színházterem és kiállítótér kapott helyet, látványos terasz és bisztró is helyet kapott.

És még...

A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekből sem lesz hiány, illetve a nap indításaként szakmai fórum, lezárásaként pedig kötetlen networking esemény színesíti a napot.

A programokról és a kiállítókról részletek hamarosan: micebusinessday.hu

Várjuk szeretettel az üzleti turizmus első számú networking eseményén!

Folyamatosan friss hírek az esemény Facebook oldalán ITT.