Extra közvetlen járatokat indít a Flixbus Budapestről Bécsbe

Forrás: turizmus.com

 2023. november 03. 11:02

A FlixBus átmenetileg három új autóbusszal bővíti a Budapest és Bécs között közlekedő flottáját, így már akár napi 14 induló járat közül választhatunk, ha Bécsbe indulnánk.

A cég a közleményében azt írta, hogy az új járatoknak köszönhetően az utasok kényelmesen, átszállás nélkül, gyorsan, valamint megfizethető áron juthatnak el Bécsbe, és vissza Budapestre. Az új járatok november 3-tól csatlakoznak a már meglévőkhöz, így a Népliget állomásról naponta akár 14 járat is indul a bécsi Főpályaudvar irányába, ezzel megkönnyítve a két város közötti utazást.

A járatok a nap minden időszakában üzemelnek, a leggyorsabb járatok menetrend szerint 2 óra 55 perc alatt érnek a bécsi főpályaudvarra, 2 óra 40 perc alatt pedig a bécsi repülőtérre. Járataik már 3999 Ft-tól elérhetők – idézi a sajtóközleményt a Travelo.

Már akár napi 14 járat elérhető Budapest és Bécs között

Fotó: Flixbus / Facebook

 

Hozzátették: járataik nem csak Budapest és Bécs között közlekednek, hanem Nyugat-Európa nagyvárosaiba is. Közvetlen buszok indulnak Budapestről többek között, Strasbourgba, Linzbe és Münchenbe is.

Korábban már arról is beszámoltunk, hogy a Bécs felé közlekedő RegioJet vonatok helyett Budapest és Győr között pótlóbuszok járnak, így megnövekedett menetidővel kell számolni.