Hamarosan útra kel a Costa Smeralda dizájnhajó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 21. 16:04

Az utolsó simításokat végzik a Costa hajótársaság leendő zászlóshajóján, a Costa Smeraldán. A különleges, stílusos tengerjáró számos újdonsággal szolgál.

Innováció, környezettudatosság, dizájn és tisztelgés Itália előtt – ezek az új üdvöske kapcsán legsűrűbben felbukkanó kulcsszavak.

A Smeralda első és legfontosabb újdonsága környezetbarát jellege: üzemanyaga cseppfolyósított földgáz. Bevezetése új korszak kezdetét is jelentheti a fenntartható fejlődés és környezetvédelem iránti ágazati elköteleződés terén - tájékoztatta lapunkat a hajótársaság kiemelt hazai partnere, a Tensi Holiday.

A hajó további innovatív jegyei közül kiemelendő eredeti belsőépítészeti kialakítása, amely lépten-nyomon megidézi, mi több, a fedélzetre varázsolja Olaszországot.

„Itália a tengeren” – ez volt a belsőépítészeti koncepció magja, és egy futballcsapatot kitevő építész- és dizájnergárda állt a grandiózus álom szolgálatába. E koncepció részeként, a hajófedélzeten stílusosan egy, Olaszország legjobb márkáit felvonultató múzeum is helyet kapott.

Colosseum a hajón

Fotó:  Tensi Holiday

A vizuális élményeken túl pazar szabadidős és szórakoztató programokat, gasztronómiai élményeket kínál az új óceánjáró. Üvegpadlós panorámasétány, nyitott és fedett medencék, spa színvonalas wellness-szolgáltatásokkal, vízipark csúszdákkal, színház, diszkó, kaszinó, játékterem, multifunkciós sportpálya, óriáskivetítők, gyermekklubok, zene, tánc és megújult animáció varázsolja el a hajó utasait.

Üvegpadlós panorámasétány a tengerjárón

Fotó: Tensi Holiday

A fedélzet 11 étterme és 19 tematikus bárja Itália és a nagyvilág sokszínű ízvilágába kalauzolja majd el az utazóközönséget, minden eddiginél nagyobb választékot, szabadságot és a várakozó sorok teljes felszámolását ígérve.