Számos új indiai célállomás érhető el a Heathrow repülőtérről

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 26. 10:36

A British Airways és az IndiGo kódmegosztásos járatokat indít London és több indiai célállomás között. A megállapodásnak köszönhetően a British Airways utasai egyetlen jeggyel utazhatnak az új útvonalakon.

Október 12-től összesen nyolc IndiGo-járatra lesz elérhető a kódmegosztás opciója. A British Airways utasai így többek között egyetlen jeggyel utazhatnak a londoni Heathrow repülőtérről Új-Delhin át Amritszárba, illetve Mumbai érintésével Goába, Tiruvanántapuramba, Rádzskotba és Vadodarába.

Londonból egyetlen jeggyel utazhatunk el Amritszárba

Fotó: 123rf.com

 

„A lépés az zökkenőmentes összeköttetés biztosítására nemcsak a két ország közötti kereskedelmet támogatja, de kényelmes utazási lehetőségeket kínál a turisták számára" – mondta Abhijit Dasgupta, az IndiGo hálózattervezésért felelős alelnöke.

Az Indiába közlekedő British Airways járatok száma mára meghaladta a járvány előtti szintet, összesen heti 56 járat érhető el Delhibe, Mumbaiba és Bengaluruba – írja a TTG Media.

A Heathrow repülőtér a megállapodásnak köszönhetően csak tovább erősíti pozícióját a legjobb összeköttetésű repülőterek között.