A vártnál több utas repül az Itakával a világ legpompásabb szigetére

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2024. január 30. 09:56

Az első hónap tapasztalatai alapján beváltja a hozzá fűzött reményeket és jól teljesít az Itaka Hungary új, téli desztinációja, Srí Lanka. Az egyhetes tengerparti pihenés és a körutazás mellett a kéthetes, kombinált program is népszerű a közvetlen charterjárattal elérhető egzotikus szigeten.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagy dobással készült a 2023/2024-es téli szezonra az Itaka Hungary: közvetlen charterjárattal újra elérhetővé tette a 2000-es években nagy népszerűségnek örvendő Srí Lankát a hazai utazóközönség számára.

Az első turnus december 26-án indult a távoli szigetre, a járatok február 20-ig keddenként közlekednek, és várhatóan február 28-án hozzák haza az utolsó utasokat.

„Az első négy járat tapasztalatai kedvezőek és a következő 2 hónap foglalási adatai szintén biztatók" – nyilatkozta lapunknak Alacsony Ádám termékmenedzser.

A 2000-es években nagy népszerűségnek örvendő desztináció ismét közvetlenül elérhető az idei szezonban

Fotó: Itaka Hungary

Az utasok körében a 8 nap/7 éjszakás tengerparti pihenés és a körutazás egyaránt népszerű. Meglepően sokan választják a kéthetes, a körutazást a pihenéssel kombináló programot, melynek ár/érték aránya nagyon kedvező. A nyaralni indulók 15, zömében négy- és ötcsillagos tengerparti szálloda és számos fakultatív program közül választhatnak.

A jó termék mellett az utasok számára a Smartwings légitársaság által üzemeltetett charter is hatalmas vonzerőt jelent, hiszen így átszállás nélkül, mindössze 10 óra alatt elérhető az egzotikus úti cél.

A 8 nap/7 éjszakás tengerparti pihenés és a körutazás egyaránt népszerű

Fotó: Itaka Hungary

 

Workshop és tanulmányút segíti az értékesítést

A sikeres értékesítésben nagy szerepe volt annak a workshopnak, melyet mintegy 50 viszonteladó partnerük számára a Crowne Plaza Budapestben tartottak december folyamán. Az eseményen a terméket, a szálláskínálatot és a fakultatív programlehetőségeket egyaránt megismerhették a résztvevők.

Az értékesítést segítő prezentáció és workshop a Crowne Plaza Budapestben zajlott

Fotó: Itaka Hungary

A prezentációt követő workshopon a novemberi, exkluzív tanulmányút résztvevői kávé és sütemény mellett, kötetlen beszélgetés formájában osztották meg friss élményeiket és tapasztalataikat a meghívottakkal.