Január 24-én újra kihajózik az MSC Grandiosa

Forrás: turizmus.com

 2021. január 22. 17:51

Közel három hónapos kényszerpihenő után újra hetente közlekedik a Földközi-tenger nyugati medencéjében az MSC társaság zászlóshajója.

Miután az olasz kormány bejelentette, hogy a hajóstársaságok különleges egészségügyi és biztonsági protokollok betartása mellett újraindíthatják programjaikat, az MSC zászlóshajója újra heti rendszerességgel közlekedik majd a Földközi-tenger nyugati medencéjében - tájékoztatott a társaság.

Újra kihajózik az MSC Grandiosa

Fotó: MSC

Amint arról korábban már beszámoltunk, az MSC két hajója – ezek közül az egyik a Grandiosa volt - tavaly augusztus közepén egyszer már újraindult a Földközi-tengeren, a járvány második hulláma miatt hozott olasz kormányzati intézkedések miatt azonban november elején le kellett állniuk.

A mostani bejelentés értelmében az MSC Grandiosa vasárnaponként indul Genovából, majd kiköt Civitavecchia, Nápoly, Palermo és a máltai Valletta kikötőjében is.

A járaton érvényben lesznek azok a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások, amelyeket a hajóstársaság illetékesei az olasz hatóságokkal közösen dolgoztak ki tavaly nyáron. Akkor az újraindulás során több mint 30 ezer utast fogadott a fedélzetén a társaság két hajója.

Kapcsolódó cikkek