Magyar utazási irodás a postojnai cseppkőbarlang 40 milliomodik látogatója

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 13. 13:13

Magyar utazási irodás lett a szlovéniai postojnai cseppkőbarlang 40 milliomodik látogatója.

Idén szeptember 12-15. között immár 23. alkalommal rendezik meg a szlovén beutaztatók éves seregszemléjét, a Slovenian Incoming Workshopot.

A rendezvényre kiadónk társcége, a PR in Hungary szervezésében négy hazai utazási iroda - a Vista, a Proko Travel, az OTP Travel és a Haris Travel Club – képviselője is eljutott.

A meghívottak különleges formában, az ország különleges látnivalóinál, legnépszerűbb turisztikai helyszíneinek felfedezése közben folytathattak négyszemközti tárgyalásokat a szlovén turisztikai szolgáltatókkal.

Nem mindennapi esemény történt a magyar csapat postojnai látogatása során, a csoport egyik tagja, Csécsei Barbara, a Proko Travel kiutazási referense lett ugyanis a világhírű cseppkőbarlang 40 milliomodik látogatója. A szerencsés nyertes a megtisztelő cím mellett egy 2 éjszakás, 2 főre szóló voucherrel lett gazdagabb, mely az 5 csillagos Vila Planika hotelbe szól. A Jezersko-völgyben található, 23 szobás, természetközeli, butikhotel 2018-ban nyitotta meg kapuit.

A szerencsés 40. milliomodik látogató, Csécsei Barbara

Fotó: Turizmus.com / Révész Róbert

A szlovén sajtó részéről óriási érdeklődés kísérte az eseményt, így a bejelentés után Barbarát megrohamozták a helyi médiumok képviselői. A szakembertől megtudtuk, hogy a Proko Travel éves szinten 4-500 főt utaztat a szomszédos országba.

A "barlangok királynőjeként" is emlegetett, minden nap nyitvatartó barlang a maga 24 kilométerével, Európa leghosszabbja és legnagyobbja, ahol a föld alatt 1872 óta kisvasút és 1899 óta postahivatal is üzemel.

Révész Róbert, a PR in Hungary ügyvezetője, Csécsei Barbara, valamint a Karmen Novarlic, a Szlovén Turisztikai Hivatal b2b kommunikációért felelős vezetője

Fotó: Turizmus.com / Révész Róbert