Slovenian Incoming Workshop rendhagyó formában

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 13. 13:39

Immár 23. alkalommal szervezi meg szeptember 12-15. között a Szlovén Turisztikai Hivatal szabadidős b2b beutaztató vásárát, a Slovenian Incoming Workshopot, melyet az idén az eddigiektől nagyon eltérő formában valósítanak meg.

Nem meeting asztaloknál, hanem a legautentikusabb közegükben, a saját régióikban találkozhat a 17 országból érkezett 82 utazásszervező a helyi szolgáltatók 111 képviselőjével.

A kétnapos esemény alatt összesen 8 ún. mikrorégió meglátogatására kerül sor csillagtúraként a szlovén fővárosban található "bázisról", amely idén a Hotel és Grand Hotel Union. Utanként egy-egy régiót, azon belül két-két desztinációt keresnek fel a résztvevők.

Délelőtt a maximum 25 fős csoportok - melyekbe előzetesen lehetett online jelentkezni - szakmai érdeklődési körtől függően közösen látogatnak meg egy-egy látványosságot az adott régióban. A közösen elfogyasztott ebéd után egy újabb desztináció következik, ahol az ottani helyi szolgáltatókkal tudnak személyesen egyeztetni a meghívottak.

Az egyik felkeresett attrakció a postojnai cseppkőbarlang

Fotó: Szlovén Idegenforgalmi Hivatal

A rendezvényre kiadónk leányvállalata, a PR in Hungary szervezésében magyar utazási irodák képviselői is ellátogathattak. Az egyik szerencsés résztvevő lett a postojnai cseppkőbarlang 40. milliomodik látogatója.

Utazási irodák képviselői a barlang bejárata előtt

Fotó: Turizmus.com / Révész Róbert