Már négyéves a City Sightseeing Budapesten

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2019. június 20. 20:15

Négy év sikereit prezentációval egybekötött vacsorával, majd nagyszabású bulival ünnepelte a brand június 20-án, a Budapest Marriott DNB éttermében.

Ezt a programot eredetileg május 30-ra hirdették meg, de a Hableány 29-i katasztrófája miatt, kegyeleti okokból akkor lefújták, s most tartották meg.

Az est Török István prezentációjával kezdődött. A Mr. Nilsz helyettes ügyvezetője beszámolt arról, hogy a City Sightseeing Budapestet, a City Sightseeing Worldwide franchise brandjét partnerükkel, a Program Centrum Kft.-vel meghatározó márkává tudták tenni a budapesti hop on hop off piacon. Szólt arról is, hogy fontos partnerük a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, amelynek pályázatán másodszor nyerték el 12 információs pult üzemeltetését.

A City Sightseeing-party kezdete előtt, balról jobbra Lakatos Ádám (Mr. Nilsz tulajdonosa), Tóta Zsolt (Program Centrum tulajdonosa), Zakarya Hamdan, a vállalkozások szaktanácsadója, Török Dorottya (Mr. Nilsz ügyvezetője), Török István (Mr. Nilsz helyettes ügyvezetője)

Fotó: turizmus.com

A City Sightseeing Budapest többi partnere is szóba került: az Official Budapest Castle Bus, a Beer Bus, az ingyenes egyórás kerékpározást biztosító Go Mobilty, s másik cége az E-Magine Tours Budapest (ami Airweel és Monster roller kölcsönzéssel foglalkozik), és a most induló VR Tour.

Tavaly decemberben indult a City Sightseeing Budapest  együttműködése a Minibud Kft-vel, és ezzel reptéri jelenlétükön is jelentősen erősítettek. Áprilisban nyitott a belvárosi szelfimúzeum, amit hop on hop off jegyekkel ingyen lehet látogatni.

Látványos jókedvvel fogadták a partner cégek képviselőit

Fotó: turizmus.co

Az idei év újításai közé tartozik, hogy több hónapos fordítói és stúdiómunka után április elején lecserélték az audio-guide tartalmat az összes járművön. Újdonság az is, hogy az utasok az ajándékokat és a kedvezményre jogosító kuponokat digitális formában kapják.A GuideMe Budapest applikáció a Budapesten tartózkodó külföldi vendégek eligazodását, tájékozódását segíti. Elhangzott az is, hogy örömmel nyugtázták, amikor a Tripadvisor Excellence Certificate-et adott a City Sightseeing Budapesthez kötődő yellow umbrella walking tour-nak, ami a Clark Ádám térről indulva a budai várba kalauzolja a turistákat.

A prezentációt fogadás követte, majd, a Hungexpót képviselő Bosznai Károly szervezésében mintegy 500 személyes buli vette kezdetét, de ezt már nem várta meg tudósítónk...

Ez a kép nem a Marriottban tartott partin készült, de fontosnak tartották megmutatni, hogyan vették át a Best Social Media 2018 díjat

Fotó: City Sightseeing Budapest