MICE Business Day: legyen ott kiállítóként, és hozza ki belőle a legtöbbet early bird áron!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 21. 10:00

Megkezdődött a kiállítói jelentkezés az idei MICE Business Day-re, melynek a Hungexpo Kongresszusi Központ ad otthont október 22-én. A kiállítók június 15-ig kedvezményes, early bird áron regisztrálhatnak. Érdemes mielőbb élni a lehetőséggel, mert a helyek gyorsan fogynak!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Turizmus Kft. idén 10. alkalommal rendezi meg Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fórumát, a MICE Business Day-t. A külföldi kiállítókat is felsorakoztató és nemzetközi jó gyakorlatokat is bemutató esemény legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson az üzleti turizmus szereplői számára.

Ne maradjon le, foglalja le Ön is kiállítói helyét kedvezményes early bird áron, és éljen a számtalan előnnyel, melyet a részvétel kínál. A kedvezményes jelentkezés június 15-ig érvényes.

Soha ennyire nem volt kiéhezve a szakma személyes tárgyalásokra és találkozásokra, mint napjainkban

Fotó: turizmus.com

Az egynapos, B2B workshoppal egybekötött szakmai fórumon a hazai és nemzetközi MICE piac legfontosabb szereplői gyűlnek össze. Önnek is ott a helye, ha

  • új, vagy megújult üzleti turisztikai szolgáltatását kívánja bemutatni,
  • rendezvényhelyszínt, vagy egyéb rendezvényszolgáltatást kínál,
  • AV szolgáltatóként megmutatná technikai portfólióját,
  • rendezvény cateringgel foglalkozik és bemutatná lehetőségeit a szakmának,
  • speciális programszervező, mellyel színesíti a rendezvényszakmát,
  • új szakmai kapcsolatokat szeretne építeni, vagy a meglévő partnereivel személyesen találkozna,
  • érdeklik a legújabb rendezvényszervezési trendek,
  • vagy egyszerűen csak szeretne eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel.

 

2023-ban már markánsan érezhető volt, hogy a turizmus talpra állt: a korábbinál is nagyobb érdeklődés mellett, 120 magyar és nemzetközi kiállító közreműködésével és csaknem 650 résztvevővel, köztük 40 hosted buyerrel zajlott le az esemény. Kiállítók és látogatók több mint 1000 gyümölcsöző tárgyalást bonyolítottak le.

Idén a tavalyinál is élénkebb érdeklődés várható, soha ennyire nem volt kiéhezve a szakma személyes tárgyalásokra és találkozásokra, mint napjainkban.

Legyen ott Ön is!

A részvételi és kiállítási lehetőségekről, valamint a regisztrációhoz szükséges tudnivalóól a rendezvény hivatalos honlapján tájékozódhat, kollégáink minden kérdésére szívesen válaszolnak.

Ne maradjon le, jelentkezzen már ma!