MICE Business Day: idén tizedszer randevúznak az üzleti turizmus szereplői

Forrás: turizmus.com

 2024. május 13. 13:40

Akár üzleti utazóként, akár turisztikai szolgáltatóként érdeklődik a téma iránt, már most írja be a naptárába az idei jubileumi MICE Business Day-t, amelynek a Hungexpo Kongresszusi Központ ad otthont október 22-én. Ha szolgáltatóként venne részt, jelentkezzen kiállítónak!

A Turizmus Kft. ismét megszervezi Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fórumát, a MICE Business Day-t. Az üzleti utazók és utaztatók nemzetközi seregszemléjére 10. alkalommal kerül sor,

a B2B workshop egyedülálló lehetőséget kínál kapcsolatépítésre és információgyűjtésre, kihagyhatatlan esemény a hazai és külföldi üzleti rendezvény- és utaztatói piac szereplői számára..

Az eseményen a látgatók a négy-ötcsillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, programgazdák és rendezvényszolgáltatók képviselőit egyaránt megtalálják.

Legyen részese Ön is ennek a sokoldalú és megismételhetetlen üzleti turisztikai eseménynek!

Ha rendezvényhelyszínt, vagy egyéb rendezvényszolgáltatást kínál, akkor kiállítóként, ha keres, akkor szakmai vásárlóként, ha csak a szakmai konferenciára kíváncsi, akkor szakmai látogatóként várják a szervezők szeretettel a MICE Business Day rendezvényen.

Az üzleti utazók és utaztatók nemzetközi seregszemléjére 10. alkalommal kerül sor

Fotó: 123rf.com

Akik ismerik a mára komoly hagyományokkal rendelkező MICE Business Day-t, azok tudják, hogy erről a rendezvényről senki sem távozik „üres kézzel”. Vagy egy hasznos új üzleti kapcsolat, vagy egy tuti tipp, egy inspiráló beszélgetés, egy átültethető jó gyakorlat, vagy a piac aktuális témáit elemző izgalmas információk biztosan lapulnak majd hazafelé menet a képzeletbeli aktatáskában.

A tárgyalásokon lehetőség nyílik személyes megbeszélésekre a kiállítók és az üzleti rendezvényeket, konferenciákat, tréningeket, incentív és egyéb üzleti utazásokat szervező szakmai vásárlók között.

De ami szintén fontos, hogy a rapidrandihoz hasonlatos, egész napos tárgyalásfolyam szüneteiben, a kiállítók standjainál, vagy a büfében legalább olyan termékeny szakmai beszélgetések bontakoznak ki, mint a tárgyalóasztaloknál. Impozáns standok, fantasztikus gasztrobörze és figyelemfelkeltő technikai újdonságok várják a résztvevőket az élménytérben.

Az eseményt ezúttal is szakmai fórum kíséri, amelyen a hazai MICE piac fontosabbés aktuális kérdései kerülnek terítékre neves és tapasztalt szakemberek tolmácsolásában.

Ha valaki még mindig hezitálna a részvétellel kapcsolatosan, íme néhány impozáns szám. A tavalyi rendezvényen 120 kiállító fogadta a több mint 650 szakmai látogatót, köztük nemzetközi hosted buyereket, akikkel közel 1000 tárgyalást bonyolítottak le. A tavalyi rendezvény legjobb pillanatait itt eleveníthetik fel: https://youtu.be/bJSxpXQxrGk

A szervezők nagy lelkesedéssel láttak neki a jubileumi esemény előkészületeinek, céljuk tovább erősíteni a workshop nemzetközi jellegét.

Évről évre nő a külföldi kiállítók száma, és ismét nagy hangsúlyt kap a fő küldőpiacokról érkező minősített külföldi hosted buyerek toborzása,

akik tanulmányút keretében hazánk izgalmas MICE lehetőségeivel is ismerkedhetnek.

A kiállítói és látogatói részvételi lehetőségről bővebb információ található a MICE Business Day hivatalos weboldalán található: www.micebusinessday.hu.

A dátum tehát október 22., a helyszín pedig Európa egyik legmodernebb, komplex szolgáltatásokat nyújtó rendezvényhelyszíne, a Hungexpo Kongresszusi Központ.

Ön ott lesz?

www.micebusinessday.hu

#micebusinessday