Élje át újra a MICE Business Day hangulatát, nézze meg képgalériánkat a B2B találkozásokról!

Forrás: turizmus.com

 2023. november 06. 17:58

Idén 9. alkalommal találkozhattak újra az üzleti turisztikai piac szereplői a MICE Business Day-en. Folytatjuk képes beszámolónkat a Hungexpo Kongresszusi Központban október 26-án megrendezett szakmai eseményről.

Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumának igényes szakmai programja naprakész információkat és újszerű témákat kínált a résztvevők számára, amelyekről a nap során élő hírfolyamban számoltunk be.

Ugyanakkor az esemény legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési lehetőséget teremtsen a piac szereplői számára. A konferencia erős szakmai tartalma mellett kétségkívül az impozáns kiállítói kör és a hozzájuk foglalható tárgyalási időpontok, valamint a korlátlan networking lehetőség adták a MICE Business Day legnagyobb értékét a résztvevők számára.

Élénk munka folyt a Tárgyalótérben

Fotó: Grósz Balázs – Kepics János

A piac legerősebb beszállító partnereit felvonultató esemény Tárgyalóterében 82, míg az Élménytérben 36 cég képviselőivel lehetett találkozni. Összesen közel 1000 tárgyalási időpontot tudtak foglalni a szakmai vásárlók.

Az Élménytérben kiállítók látványos standokon várták a partnereket

Fotó: Grósz Balázs – Kepics János

A rapid üzleti randik révén a résztvevők első kézből értesülhettek az iparág újdonságairól, megalapozhatták a jövő üzleteit és kapcsolatban maradhattak legfontosabb üzletfeleikkel.

Korábban már közreadtuk a regisztrációról és a szakmai konferenciáról készült képeket, most pedig a fotókon keresztül megmutatjuk azt is, milyen volt a hangulat az Élménytérben, a workshopon, a B2B tárgyalásokon.

Megnézem a képgalériában az üzleti találkozások pillanatait! >>>

 

Örömteli találkozások helyszíne is volt a MICE Business Day

Fotó: Grósz Balázs – Kepics János

A képeket Grósz Balázs és  Kepics János készítette.