Napi járatokat indít a Flixbus a parndorfi Designer Outletbe

Forrás: turizmus.com

 2022. február 23. 12:38

Február 23-tól újra közvetlen távolsági buszos összeköttetést biztosít Parndorfba a FlixBus. Budapestről a hét minden napján indulnak zöld buszok, az utasok közvetlenül a helyi Designer Outletbe érkeznek.

A FlixBus biztosítja az egyetlen olyan menetrend szerinti közösségi közlekedési lehetőséget, amellyel a Budapestről indulók átszállás nélkül érhetik el a bevásárlófalut. A fővárosból minden nap 07:15-kor indul távolsági busz, ami 09:40-re ér Parndorfba. Visszafelé 14:00-kor van összeköttetés, ami 16:30-ra érkezik vissza a népligeti buszpályaudvarra - közölte a cég. A menetrend közel 4 órányi vásárlást tesz lehetővé azoknak, akik a FlixBus járatait választják. Pénteken és szombaton 19:05-kor is indul vissza busz Budapestre, így akár egy teljes napot is Parndorfban tudnak tölteni az érdeklődők.

Az osztrák főváros és a bécsi repülőtér mellett már Parndorfba is könnyedén és kényelmesen célba érhetnek a magyar utasok a zöld buszokkal

Fotó: FlixBus

„A Budapest-Bécs útvonal régóta a legnépszerűbb folyosó a Magyarországról indulók körében, így a lehető leghamarabb színesíteni szerettük volna a kínálatunkat. Mostantól az osztrák főváros és a bécsi repülőtér mellett már Parndorfba is könnyedén és kényelmesen célba érhetnek a magyar utasok, autó nélkül is” – mondta el Toropila-Vakula Zsófia, a FlixBus magyarországi üzletfejlesztési és operatív managere.

A most életbe lépő menetrend változásnak köszönhetően a márciusi hosszú hétvégét is magába foglaló Fashion Shopping Weekre már távolsági busszal is lehet utazni. Március 14–15. között kifejezetten a magyar érdeklődőknek ajánl akciókat a parndorfi Designer Outlet.

Korábban beszámoltunk róla, hogy március 5-től eltörlik a legtöbb korlátozást Ausztriában, és könnyebbé válik a beutazás is.