Oltási igazolás és teszt nélkül utazhatunk az Egyesült Arab Emírségekbe

Forrás: turizmus.com

 2022. november 09. 15:44

Sem oltási igazolást, sem PCR-tesztet nem kell bemutatniuk többé az Egyesült Arab Emírségekbe utazóknak, miután az ország az összes főbb járványügyi korlátozást megszüntette.

A Konzuli Szolgálat honlapjára is felkerült az aktualizált információ, miszerint az Egyesült Arab Emírségek a belépésnél megszüntetett minden korábbi oltási és PCR-tesztelési kötelezettséget.

Amint azt mi is megírtuk, az ország területén a maszk viselése már csak opcionális, kizárólag az egészségügyi intézményekben kötelező, hasonlóan a magyar szabályokhoz.

A beutazáshoz nincs szükség sem oltási igazolásra, sem tesztre

Fotó: Emirates

Az Emirates légitársaság arról tájékoztatta portálunkat, hogy a velük utazók a korlátozásmentes beutazás mellett most akár ingyen hajózhatnak is. Ugyanis idén is elindították „My Emirates Pass” szolgáltatásukat, amely a beszállókártyát különleges árengedményeket és ajánlatokat kínáló exkluzív tagsági kártyává változtatja. A 2022. november 1. és 2023. március 30. között Dubajba repülő Emirates-utasok kiemelt kedvezményekkel fedezhetik fel a város és a környező területek széles kínálatát, a víziparkokat, a pazar wellnesscentrumokat és bevásárlóközpontokat.