A fenntarthatósági szempontok is érvényesülnek az idén 40 éves OTP Travel árualapjában

Forrás: turizmus.com

 2024. január 31. 11:37

A kíváncsisággal és a felfedezés örömével párosuló felelősségteljes szemlélet, a folyamatosan változó igények kielégítése, az utazási trendeknek való megfelelés jellemzi az OTP Travel 2024-es árualapját. Az iroda 4 kontinensen 103 különböző kulturális körutazást és városlátogatást kínál.

A gasztro-kalandorok megismerkedhetnek Kolumbia és Panama kávéútjával, Isztambul, Grúzia és a Balti államok ínyencségeivel. A romantikus angol irodalom és filmes helyszínek rajongóinak igazi csemege a Jane Austen fesztiválra is ellátogató dél-angliai körutazás. Az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába invitáló programok gazdag tárháza New Yorkot Miamival kombináló családi utazással bővült.

„Számomra kulcskérdés, hogy nagyon jó idegenvezetőkkel, felkészült munkatársakkal, megbízható partnerekkel, színvonalas szálláshelyekkel dolgozzunk, és minden szempontból igényes legyen, amit képviselünk" – emelte ki az árualappal kapcsolatban Molnár Judit ügyvezető. Nagy odafigyeléssel, személyre szabottan foglalkoznak ügyfeleinkkel, éreztetve velük, hogy nem csak a részvételi díj befizetésekor fontosak.

A gasztro-kalandorok megismerkedhetnek Kolumbia és Panama kávéútjával

Fotó: 123rf.com

A cég felelősségteljes utaztatás mellett teljes mértékben elkötelezett. A szakember szerint az eredmények javítása és a fenntarthatóbb utazás a turizmus környezetbarátabbá tételén alapulhat, amiben az OTP Travel élen jár. Mindinkább környezettudatos szállodákkal, szolgáltatókkal dolgoznak együtt, olyan utakat szerveznek, amelyekben a fenntarthatósági szempontok is érvényesülnek.

Az elvet Molnár JuditMagyar Utazási Irodák Szövetségének elnökeként is következetesen képviseli.

A 2024-ben alapításának 40. évfordulóját ünneplő, országszerte 10 irodával és több mint 110 munkatárssal rendelkező cég évente több mint 80.000 repülőjegyet értékesít és közel 1100 céges partnert szolgál ki. Az iroda a 2023-as évet 29,4 milliárd forintos árbevétellel zárta.