Az Expediával együttműködve bővíti szállodaértékelési adatbázisát a RateHawk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 06. 14:58

A RateHawk.com, az utazási szakemberek online hotel, repülőjegy- és transzferfoglalási rendszere új együttműködést jelentett be az Expedia Grouppal. A RateHawk partnerei mostantól hozzáférhetnek az olyan platformok értékeléseinek széleskörű adatbázisához, mint az Expedia, a Hotels.com és a Vrbo.

Az Expedia Group platformjairól származó értékelések egyesítésének köszönhetően a RateHawk értékelési adatbázisa látványosan, 17,8 százalékkal nőtt, és jelenleg több mint 136 millió ellenőrzött értékelést tartalmaz szállodákról, apartmanokról és egyéb szálláshelyekről világszerte.

Minden újonnan csatlakoztatott platform magas szintű normákat és követelményeket támaszt a vélemények benyújtásával kapcsolatban, biztosítva, hogy azok valódi vendégektől származzanak. Az értékelési adatbázis további bővítése segít az utazási irodáknak a tudatos szállodaválasztásban, és abban, hogy a kiválasztott lehetőségek megfeleljenek az ügyfelek igényeinek és elvárásainak.

A RateHawk bővíti szállodaértékelési adatbázisát

Fotó: RateHawk

 

Felix Spielman, az Emerging Travel Group, a RateHawk anyavállalatának vezérigazgatója elmondta: „A RateHawk elkötelezett olyan eszközök fejlesztése mellett, amelyek segítik a turisztikai szakemberek  hatékonyabb munkáját. Platformunk 220 országban 2,2 millió szálláslehetőséget kínál. A lehetőségek széles skálájában való navigálás bonyolultnak és időigényesnek tűnhet. A korábbi vendégek tapasztalatait és hiteles meglátásait figyelembe véve az utazási irodák szűkíthetik a választékot, és az ügyfeleik számára legmegfelelőbb szálláshelyekre koncentrálhatnak. Ez jelentősen megkönnyíti a döntéshozatalt, í agyz utazóknak emlékezetes élményben lesz részük."

Az újonnan hozzáadott értékelések már elérhetőek a RateHawk portálján. Ez az új tartalom nagyobb lefedettséget biztosít az USA, valamint Ázsia és Európa szálláshelyeiről.

November elején a RateHawk bejelentette arculatváltását és a felhasználói felület frissítéseit.