Szeptembertől Tunéziába is repülhetnek a Kartago Tours utasai

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 24. 14:35

Szeptember 2-tól újraindítja charterjáratait Tunéziába a Kartago Tours, a Nouvelair légitársaság gépei várhatóan november 25-ig közlekedek majd.

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, charterjárat indul hamarosan Tunéziába. A járatot a Kartago Tours és a Taurus Reisen közösen üzemelteti.

"A tunéziai üdülőjárat újraindítása annak köszönhető, hogy a kinti járványhelyzet szerencsére kedvezően alakul, továbbá rengeteg olyan utas van, aki a végsőkig kivárt, mert szeretne utazni. Így jó hír, hogy nem kell teljesen nulláról megtöltenünk a gépet. Az országba negatív PCR-teszttel lehet beutazni, mely 12 éves kor felett kötelező. A szervezett úton, charterjárattal érkező személyek mentesülnek a kötelező karantén alól" - közölte lapunkkal Hajducsi Tamás, a Kartago Tours marketingigazgatója.

Szivárvány a tunéziai tengerparton - újraindulnak a charterjáratok Budapestről

Fotó: Depositphotos

Tunézián kívül szeptemberben és októberben továbbra is repülünk Egyiptomba, Hurghadára és közvetlenül Marsa Alamba is, Törökország-Antalyába október végéig, Krétára, Rodoszra és Zakynthosra pedig várhatóan szeptember 23-ig járnak a járataink.

Továbbá dolgozunk a téli  árualapon, terveink szerint Hurghadába egész télen utazhatnak irodánkkal az utasok, jelenleg a Kanári-szigeteket is programozzuk, szerdánként Gran Canariát, szombatonként Tenerifét, ezt is tovább visszük a téli szezonra, és lesznek újdonságaink is, mint Dubai, Maldív -szigetek és Zanzibár - hangsúlyozta Hajducsi Tamás.