Új szolgáltatás átszálló utasoknak Ferihegyen

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 11. 08:26

Július eleje óta működik a Budapest Airporton az a dedikált transzferpult, amely azoknak az átszálló utasoknak nyújt segítséget, akik két különálló jegggyel utaznak. A bud:connects nevű szolgáltatást a Kiwi.com üzemelteti.

A Kiwi.com közleménye szerint július elseje óta 250 utas vette igénybe szolgáltatásukat Budapesten.

Az átszállás sokak számára sztresszes folyamat, különösen egy ismeretlen repülőtéren, ha pedig valaki két külön jeggyel utazik, sokszor izgulhat azért, nehogy lekésse a csatlakozását.

Ezeknek az utasoknak szól a Kiwi.com Smart Pass szolgáltatása, melynek segítségével az utas biztonságosan eljuthat érkező járatától az indulóig, bizonyos esetekben pedig dedikált transzferpultnál a reptéri személyzettől kaphatnak segítséget.

A repülőtér munkatársai a Smart Pass birtokosait átkísérik a biztonsági és az útlevél-ellenőrzésen, sőt szükség esetén még a beszállókaput is értesítik az utas érkezéséről.

Transzferpult a repülőtéren

Fotó: Kiwi.com

Ha valaki mindezek ellenére lekési a járatát vagy azt törölték, annak segít a transzferpult személyzete a továbbutazásban, a pultnál található telefonon a Kiwi.com szolgáltatói központjával is kapcsolatba tud lépni.

A Kiwi.com-ot 2012-ben alapította Oliver Dlouhý és Jozef Képesi. Az utazási technológiával foglalkozó cég szabadalmaztatott algoritmusa . a Virtual Interlining – lehetővé teszi, hogy több mint 800 légi szállító járatai esetében kombináljanak repülőjáratokat és földi közlekedést. A Kiwi.com-on több mint 100 millió keresés történik naponta, a cég 2000 embert alkalmaz világszerte.

A szolgáltatás bevezetésének tervét egy évvel ezelőtt jelentette be a Budapest Airport.