Újból repülnek az Emirates A380-as óriásgépei

Forrás: turizmus.com

 2020. június 25. 11:11

Július 15-től ismét A380-as repülőgépek közlekednek a Dubaj-London Heathrow, valamint a Dubaj-Párizs útvonalakon. A világjárvány miatt a légitársaság ideiglenesen leállította utasszállító flottáját, és most fokozatosan újraindítja járatait.

A népszerű A380-as visszatérte újabb lépés a normális üzemmenet visszaállítása felé. Július 15-től a londoni és a párizsi útvonalán újból szolgálatba állítja az Emirates ezeket a repülőgépeket – jelentették be.

Terveik szerint fokozatosan, az utasok igényei és a tapasztalatok alapján további úti célokra is visszaállítják az A380-as flotta tagjait. A légitársaság az utasok, valamint a személyzet biztonsága érdekében átalakította a fedélzeti szolgáltatásait a korábban bevezetett egészségügyi intézkedései alapján.Az Emirates jelenleg 40 úti célra biztosít járatokat, emellett bejelentette, hogy újraindítja járatait Dhakába (június 24-től) és Münchenbe (július 15-től) is.Mint arról korábban beszámoltunk, Dubaj július 7-től fogadja újra a turistákat. Ezen a napon szigorú egészségügyi intézkedések bevezetése mellett újraindul a nemzetközi légiforgalom, így az utazók dubaji összeköttetéssel a Közel-Kelet, Európa, Amerika, valamint az ázsiai-csendes-óceáni régió országai között utazhatnak, amennyiben megfelelnek a rendeltetési ország utazási és bevándorlási feltételeinek.

Újra levegőbe emelkedhetnek az A380-asok

Fotó: Emirates

Az Emirates felhívja minden utasa figyelmét, hogy az utazási korlátozások továbbra is érvényben vannak. Így az utazás csak akkor lehetséges, ha az utazó megfelel a célország jogosultsági és belépési kritériumainak. Az Egyesült Arab Emírségekbe visszatérők ezen a honlapon tájékozódhatnak a legfrissebb rendelkezésekről.

A hatályos biztonsági intézkedések, illetve az egyes járatokon elérhető szolgáltatások itt érhetők el.

Kapcsolódó cikkek