Újraindul a Green Travel

Forrás: turizmus.com

 2017. február 22. 19:03

"Hamarosan nyitunk" – áll a Green Travel régi-új honlapján, az itt pörgő visszaszámláló szerint február 24-én, pénteken élesítik az oldalt. A hírt megerősítette Mihálka Róbert, a cég értékesítési vezetője.

Mint lapunk érdeklődésére elmondta, a korábban csak utazásközvetítői jogosítvánnyal rendelkező Green Holidays Kft.-t február 20-án utazásszervezőként bejegyezte Budapest Főváros Kormányhivatala, a jövőben e cég égisze alatt folytatják az utazásszervezést.

A Green Holidays 20 százalékos vagyoni biztosítékot, összegszerűen 20 millió forintos kauciót igazolt a Sberbank Magyarország Zrt.-nél befizetett pénzbeli letét formájában, ennek összegét az árbevételtől függően – a jogszabályi előírásnak megfelelően – folyamatosan emelni fogják – közölte.

Pörög a visszaszámláló a Green Travel honlapján

Ahogy a weboldalukon látható visszaszámláló is mutatja, pénteken délben megnyílik a Green Travel régi-új weboldala, amelyen az utazók és a viszonteladók a cég klasszikus árualapjával találkozhatnak. A Törökország-specialistaként ismertté vált Green továbbra is a török utazásokra helyezi a hangsúlyt, a nyári szezonban heti négy charterjáratot terveznek Antalyára, hármat Budapestről, egyet pedig Debrecenből, légitársasági partnerük a Freebirds lesz. Görögországban Korfut, Krétát és Rodoszt programozzák, emellett Bulgáriába is szeretnének chartereztetni – block seatek vásárlásával. Egyéni utazással folytatják Horvátország értékesítését, és a hajóutakat is a korábbi formában kínálják.

A viszonteladók számára áprilisban meglepetés katalógusbemutatóval készül a tour oparator, melynek dátumáról hamarosan hírt adnak – árulta el még az értékesítési vezető.

A Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda Kft. utazásszervezői és utazásközvetítői jogosultságát 2016. november 17-én vonta vissza jogerősen a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, amely azóta beolvadt a kormányhivatalba. A Green Csoport tulajdonosa akkor úgy tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Green Travel márkanév nem szűnik meg, a kiutaztatási tevékenységet a Green Holidays Kft. viszi tovább, továbbá a jövő évi árualap előkészítés alatt áll, és az utazásszervezői engedély kiváltása után azonnal foglalhatóvá válik.