Egy hét múlva nyit a Tour Salon Poznanban

Forrás: turizmus.com

 2015. október 08. 15:39

Október 15–17. között rendezik meg Poznan utazási kiállítását, a Tour Salon 2015-öt. Az idén 26. születésnapját ünneplő vásár programját marketingkonferencia és könyvszemle gazdagítja, előadásokat, díjkiosztót és bemutatókat is tartanak.

A turisztikai szakembereket és a nagyközönséget egyaránt várják a Tour Salonra, ahol lengyelországi és külföldi desztinációk mutatják be kínálatukat, jelen lesznek a nemzeti idegenforgalmi képviseletek, valamint a turizmus valamennyi területének szolgáltatói, többek között szállodák, szálláshely-üzemeltetők, utazási irodák, fuvarozócégek. Külön részt kap a bemutatkozásra a wellness- és egészségturizmus, az extrém- és aktív turizmus, valamint az üzleti utaztatás, a Tour Salon Airporton légitársaságokkal és légikikötőkkel lehet felvenni a kapcsolatot.

A rendezvény ideje alatt rendezik meg a kétnapos Hotel Marketing Konferenciát, inspiráló előadásokkal, beszélgetésekkel, műhelyekkel. Az esemény során adják át a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet (POT) díjait is, az Arany Díj nyertese 100 ezer PLN értékű kampányt nyer az ország egész területén. Idén először rendezik meg a Tour Salon Blog Meetinget, utazási témában író bloggerekkel. A XXIV. Lengyel Országismereti és Turisztikai Könyvszemle keretében kiadók, szerzők, valamint társadalmi szervezetek mutatkoznak be.

A poznani vásár folyamatosan fejlődik: a tavalyi évben mintegy 500 szolgáltató kínálatát ismerhették meg az érdeklődők, az eseményen 33 ország képviselte magát, s a vásár látogatottsága 20 százalékkal volt nagyobb az előző évinél. A mintegy húszezer látogatóból kilencezer fő volt szakmabeli.