Sikeres V4-részvétel az első latin-amerikai WTM szakkiállításon

 2013. április 29. 19:15

Sikeresen zajlott Sao Paulo-ban a világ legnagyobb turisztikai kiállításának latin-amerikai változata és frissített kiadása, a World Travel Market Latin America (WTM LATAM).

Az első alkalommal rendezett esemény eredményei felülmúlják a szervezők előzetes várakozásait, a vártnál 20%-kal több, mintegy 1200 kiállítóval nyílt meg a kiállítás, amelyet résztvevői rendkívül sikeresnek ítéltek s legtöbben jövőre is tervezik részvételüket. A kiállítással egy időben zajlott a Brazil Touroperátorok Szövetségének (Brazilian Tour Operator Association - BRAZTOA) kereskedelmi találkozója is, amely a legjelentősebb helyi viszonteladókkal kínált lehetőséget a kapcsolatfelvételre és az együttműködési lehetőségek felmérésére.
A Magyar Turizmus Zrt, valamint négy hazai szolgáltató képviselte hazánkat a Visegrádi Négyek Csehországgal, Szlovákiával és Lengyelországgal közös standján.
A kiállítás ideje alatt rendkívül hasznos szakmai fórumok, előadások és panel-beszélgetések zajlottak folyamatosan. Az ETC (European Travel Commission) két Európa-témájú előadást is szervezett „A legújabb fogyasztói utazási trendek Brazíliában”, illetve „Kihívások és lehetőségek Európa számára Brazíliában” címmel.
A brazil médiapartnernek (GVA) köszönhetően a kiállításon Magyarország számos önálló megnyilvánulási lehetőséget kapott interjúk és szakmai konzultációk formájában.
A magyar kiállítók listája:
Aktív Tours
OTP Travel
Premium Incoming
Travel to Hungary