Vintage életérzés a Dunán

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 25. 16:22

Egy történelmi korszakot átélni, egy gyönyörű városban, ilyen az a vintage életérzés, ami a Pannónia hajó fedélzetén ránk vár. A vintage a régi idők valódi értékeinek ad hangsúlyt a mai modern világban.

Ezt a stílust követő emberek szeretnék megkülönbözteti magukat a többiektől, élvezni a múlt csodálatos korszakát. Ugyan ezt az élményt nyújtja számunkra a Pannónia hajón eltöltött minden perc.


A vintage-ban a régi holmik eredeti funkciójuktól eltérően is használatba kerülnek: például a sufniból kimentett szék szerepet kaphat éjjeli szekrényként, vagy egy eredetileg utasszállítóként működő hajó átalakítása gasztróhajóvá. A fogyasztói társadalom elfeledtette velünk, hogy mik a valódi értékek. A reklámok arra buzdítanak, hogy mindig vegyél újat, a régit pedig dobd ki, mert ha nem így teszel, akkor nem vagy eléggé divatos. A Pannónia hajón megfeledkezhet a mai rohanó világ modern környezetéről és élvezheti a múlt század eleganciáját ötvözve olyan hagyományos ételekkel, melyek a mai elvárásoknak is megfelelnek.
A Pannónia hajó fedélzetén eltöltött vacsora után mi is különlegesnek érezhetjük magunkat, átélhetjük a régi idők hangulatát. A tökéletesen ebben a stílusban kialakított enteriör és az étterem gasztronómiai csodái visszarepítenek minket az 1920-as évekbe. A hangulatot fokozza Budapest gyönyörű épületeinek látványa. A jövőt a mai emberek határozzák meg, mi magunk alakíthatjuk, a múltat viszont nem lehet megváltoztatni, pont ez a vonzó a régi idők megtapasztalásában.
Utazásunk során megismerhetjük a valódi történettel rendelkező Pannónia hajó múltját.

Tudjon meg többet a www.pannoniahajo.hu honlapon!