Tovább a szlovák piacon

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. július 01. 12:13

A Magyar Turisztikai Ügynökség Közép-dunántúli régiója erős kampányt folytat közel egy éve a szlovák piacon, mely során a legutóbbi jelenlét június 24-26 között a pozsonyi Koronázási Ünnepi Játékokon valósult meg.

A pozsonyi Koronázási Ünnepi Játékok minden évben, június negyedik hétvégéjén kerülnek megrendezésre Mária Terézia királynő 1741. június 25-ei koronázásának tiszteletére.

A régió kiemelt partnereként Székesfehérvár, királyi város jelent meg és mutatta be turisztikai kínálatát, melyhez a helyszínen megjelent óriásbábok kitűnő fotózási hátteret nyújtottak és messziről csábították az érdeklődőket. A székesfehérvári Jancsárkert együttműködésével két helyi termelő által készített finomságokat is kóstolhattak a rendezvényen résztvevők.

A székesfehérvári ajánlatok mellett a közép-dunántúli régió határmenti, illetve kulturális ajánlatait, kastélyait, rendezvényeit és a nagy népszerűségnek örvendő gasztronómiai térképét fogadták örömmel a helyiek és az eseményre látogató turisták egyaránt.