A tudomány a koncepciója Szeged új üzleti szállodájának

Forrás: turizmus.com

 2015. október 07. 17:34

Szeged fürdő- és fesztiváljellegétől elszakadva, a négycsillagos Hotel Science egyedi koncepciójával a szegedi tudományos életre és annak szereplőire koncentrálva alakította ki szolgáltatásait.

Az augusztusban megnyílt Hotel Science Szeged belvárosában, a Petőfi Sándor sétányon található, a szegedi tudományos élet központjától, a TIK-től, illetve az egyetemi kutatóközpontoktól is pár perces sétatávolságra. A négycsillagos hotel 35, kifejezetten modern berendezésű szobával várja vendégeit, szakmai programokhoz a legmodernebb technológiával felszerelt konferenciaterme és kisebb szekciótermei állnak rendelkezésre.

 

A ház koncepciója a tudomány vonalán valósult meg, innovatív megjelenése és előremutató technológiai megoldásai teszik egyedivé.

A projektgazda cég, a Science Projekt Kft. 702 millió forint összértékű beruházásából közel 492 millió forintot európai uniós támogatás fedez. A fejlesztő célja Szeged és a térség üzleti, konferencia- és szabadidős turistaforgalmának magas szintű specifikus kiszolgálása, mely a regionális minőségi turizmus fellendítését szolgálja a szezonalitás hatásainak csökkentésével.

 

A szálloda üzemeltetője a Service4You, igazgatója Mogyorósi Zsolt, elérhetősége: manager@sciencehotel.hu.