Business Excellence díj: szálláshelyek között keressük a legjobbat!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 04. 10:06

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Bemutatjuk a szavazásba bejutott legjobb business hoteleket, a fővárosban és vidéken.
A Business Excellence díj „legjobb business hotel" kategóriájában olyan vállalkozások közül keressük a legkiemelkedőbbeket, melyek az értékelési időszak legszélesebb szolgáltatását nyújtó piaci szereplői voltak. Az utazóközönség által legjobbnak tartott vállalkozásra voksolni a szeptember 12-én lezáruló szavazáson, ez esemény weboldalán lehet. Az elismerést szeptember 19-én, a Haris Parkban megrendezett díjátadón adjuk át az üzleti turizmus legjobbjainak. Az eseményt a Synlab és a Visual Europe Group szponzorálja.

Lássuk a két kategória legjobbjait!

 

A legjobb business hotel budapesti jelöltjei

 

1. BARCELÓ BUDAPEST

A Barceló Hotel Group spanyol szállodalánchoz tartozó szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás mind a szabadidős, mind pedig az üzleti utazók számára. A város szívében lévő szálláshely 179 tágas szobával, valamint 3 konferenciateremmel rendelkezik, melyből a legnagyobb 140 négyzetméteres és akár 100 fő befogadására is alkalmas.

Az U-alakú épületnek csak egy kisebbik része, a szobák zöme nyílik a Király utcára, az összes konferenciaterem és az étterem egy belső, parkosított udvarra néz, ami egy igazi, rejtett oázis a nyüzsgő belvárosban. A meeting termekben beépített projektor, vászon és hangosítás várja a vendégeket, az eszközök egy touchpanel-en keresztül vezérelhetők. A szálloda tetején elhelyezkedő tetőbár egyedi helyszín lehet egy privát születésnap, céges fogadás, vagy csapatépítő rendezvény esetén. A négycsillagos szegmensből kiemelkedő szállodát adottságai és minőségi szolgáltatásai mellett szakemberei rugalmassága és a vendégelégedettség iránti elkötelezettsége teszi különlegessé.

 

2. KOZMO HOTEL SUITES & SPA

A Kozmo Hotel Suites & Spa egykor távközlési központként szolgáló, műemléki védelem alatt álló polgári épülete az aprólékos belsőépítészeti kialakítás és restaurálás során megőrizte korának jellegzetességeit.

A szálloda a „The Leading Hotels of the World” csoport egyik legújabb képviselőjeként nyitotta meg kapuit 2021 szeptemberében. A 61 szoba és 23 lakosztály – a privát, egyedi kilátást nyújtó teraszokkal – fényűző rejtekhelyként szolgálhat a budapesti látogatás során.

A Kozmo éttermei és bárjai széles étel- és italválasztékot kínálnak. A hallból impozáns lépcsőn keresztül elérhető Oyster Bárban kaviár, osztriga és pezsgő kényeztet. Az említett helyszínek, valamint a rugalmasan alakítható, 300 négyzetméteres konferenciaterem exkluzív környezetet biztosít bármely rendezvény megszervezéséhez.

A spa- és wellnessrészleg jacuzzival, úszómedencével, élményzuhanyzóval, nyugágyakkal és különleges kozmetikumokkal várja a feltöltődni vágyókat. A sportot kedvelők modern gépekkel és eszközökkel felszerelt edzőtermet használhatnak a nap 24 órájában.

 

3. INTERCITYHOTEL BUDAPEST

IntercityHotel Budapest a dinamikusan fejlődő Deutsche Hospitality első budapesti szállodájaként 2021 májusban nyitotta meg kapuit.  Az idén 90 éves cégcsoport összesen nyolc sikeres szállodai brandet üzemeltet a világon, az IntercityHotel márka pedig több mint 40 felső-középkategóriás városi szállodát foglal magában.

A négycsillagos, fenntartható hotel olasz belsőépítész dizájnja alapján épült a város központjában, a megújult Baross téren, remek lokációval. 312 modern, világos szobával, étteremmel, az otthonosság érzését adó BistroLounge-al és bárral, Business Cornerrel várja vendégeit. Öt, napfényes teremből álló konferencia-kapacitással, a testre szabható GreenMeeting koncepció új hybrid megoldásaival és 220 férőhelyes mélygarázzsal, valamint 16 e-töltőállomással rendelkezik. Az üzemeltetésben fontos cél a szállodai tartózkodás és a céges rendezvények ökológiai hatásainak minimalizálása.

Szavazzon a legjobb fővárosi és vidéki business hotelekre!

Fotó: 123rf.com

A legjobb business hotel vidéki jelöltjei

 

1. THERMAL HOTEL VISEGRÁD

Megújult külsővel, különleges gasztronómiai élményekkel, igazi gyermekbirodalommal és a megszokott wellness- és konferenciaszolgáltatásokkal készül az őszre a felújított Thermal Hotel Visegrád**** superior.

A szálloda teljes körű megújítása 2021 novemberében kezdődött el. Az eltelt hónapokban jelentős átalakulás történt: a lobby, az étterem és a szobák is modern, letisztult megjelenést kaptak.

A tartózkodás élményét növelő újdonságok közül ki kell emelni a Chef’s Table-t: a kisebb csoportoknak, társaságoknak közvetlenül a Thermal Hotel Visegrád**** superior executive séfje készíti el a legkiválóbb fogásokat. A gyermekek kedvencében, a Visi Mókus Élménybirodalomban háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó található ügyességi pályával, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdájával, számtalan játékkal.

A régió meghatározó turisztikai célpontjánál a folyamatos megújulás és az innovatív megoldások mindig középpontban álltak, a mindennapos fejlődés fontos értékük.

 

2. GRAND HOTEL ESZTERGOM

A Dunakanyar legújabb szállodája a Grand Hotel Esztergom****superior 2021 nyarán nyitotta kapuit Esztergom szívében.

A lobbyban grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. A szálloda 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, panorámával a Bazilikára.

A modern technikai eszközökkel felszerelt konferencia- és tárgyalótermek a céges rendezvények helyszínéül szolgálnak. A két nagyobb terem széksorosan akár 250 és 350 fő, az öt kisebb meetingterem pedig további 25-30 fő befogadására alkalmas.

A szálloda kuriózuma a 700 négyzetméteres Pepper Élménybirodalom rekreációs tere, a felnőtteknek tervezett játszótér tökéletes helyszíne a céges csapatépítéseknek.

A ház éttermét a hazai ízek és a nemzetközi trendek jellemzik, naponta változó büfékínálattal, gyakran tartanak tematikus, bor- és grillvacsorákat.

A nagyobb volumenű csoportok wellnessigényét az épület szomszédjában található Aquasziget Élményfürdő, míg a kisebb létszámú csoportokét a panorámás Bazilika Day Spa látja el.

 

3. SCIENCE HOTEL SZEGED

A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb szállodája, és az egyetlen design és koncepció hotel a városban.

A belső terek kialakításában a tudományt merész és stílusos dekorációs elemként használták fel. Az egyedi megoldások elismeréseként a hotel belsőépítészeti megoldásait a belsőépítészet Oscar-díjának számító Gold Key Award díjjal jutalmazták New Yorkban.

A szálloda másik fő megkülönböztető jegye az ágyak mérete és a matracok minősége: a „king size” ágy kényelmes méretei minden képzeletet felülmúlnak. Nem túlzás azt állítani, hogy vendégeik itt Szeged legjobb ágyaiban pihenhetnek. A reggeli menü összeállításánál szintén az egyediségre törekedtek.

A hotel belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek egy sétával szinte minden fontosabb helyszínt elérnek a városban.

Szavazok a legjobb fővárosi és vidéki business hotelre >>>


A rendezvény támogatói: