Gálaestek tengerre néző kilátással

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. június 24. 13:38

Egy este, amikor megállítaná az időt. A tenger felől langyos, sós szellő fúj, a vízen a hold fénye tükröződik, és kellemes zene mellett hűs koktélt kortyolgat egy pazar vacsorát követően. Ilyennek képzelje el az Amadria Park Hotel Milenij Gálaestjeit az Argonauti étteremben.

Pezsgő, ünnepi hangulat és gasztronómiai különlegességek a Hotel Milenij teraszán, egy lépésre a tengertől

Fotó: Amadria Park

A gálaestek ötlete már 2014-ben megfogalmazódott, akkor a cél az volt, hogy a vendégek teljes és különleges élményekben részesüljenek az Argonauti étterem gyönyörű teraszán. Addig csak az ételen és az italon volt a hangsúly, de a szálloda és az étterem ennél sokkal többről szól. Szerették volna azt a pompát, csillogást és luxust megmutatni, amelyben a múlt század 20-as, 30-as éveiben az akkori arisztokráciának része volt. A szálloda fénykora volt ez, akárcsak az 50-es és 60-as évek, amikor nagyszabású fesztiváloknak adott otthont.

Az Argonauti étterem terasza, különleges kilátással a Lungomare-ra

Fotó: Amadria Park

A gálaestek eltérnek a többi naptól a különlegesen berendezett terasznak köszönhetően, ahol vörös szőnyeg, varázslatos világítás, élőzene, a legfinomabb helyi ízek felvonultatása, valamint különlegesen válogatott borok, pezsgők és habzóborok várják a vendégeket.

A gálaestek szervezésének első éveiben neves énekeseket vontak be, akik aztán meghívták saját vendégeiket is. Az elmúlt években azonban olyan tematikus estekre koncentráltak, mint az Ideal White, az Oyster Night, a La Vita e Bella és a Food’n’Art.

A Hotel Milenij villája

Fotó: Amadria Park

A tematikus estekhez tematikus dekoráció is kapcsolódik. Az Ideal White esten minden hófehérbe öltözik, és a dress code is fehér, a csúcspont pedig világító fehér léggömbök reptetése. Az Oyster Night estek középpontjában a Lim-csatorna osztrigája áll, melyet különféle módon készítenek el és kínálnak a vendégeknek. Az osztriga kötelező kísérője a pezsgő.

Ideal White est, élőzenével és a szálloda  fehérbe borult teraszával

Fotó: Amadria Park

A La Vita e Bell esten a hangsúly a virágokon és az élénk színeken van, a terasz is ennek megfelelően díszített. A Food’n’Art keretében pedig a terasz kiállítótérré változik az egyik helyi galéria bekapcsolódásával, mely a legszebb festményeit mutatja be.

A témák és a gálaestek júliusban és augusztusban ismétlődnek.

Minden gálaesten élőzene, ragyogóan berendezett, fényűzően díszített és megvilágított terasz várja a vendégeket, valamint egy életre szóló élmény.

Az időpontokról, árakról és foglalásról a szálloda saját honlapján tájékozódhat.

(X)