Így örültek a Turizmus Gála vendégei egymásnak – képgaléria a fogadásról

Forrás: turizmus.com

 2024. február 08. 17:46

Minden Turizmus Évadnyitó Gála után a legjobban várt híradásunk a fogadásról és a networkingről készült képgaléria. Mutatjuk a vendégek érkezését, a nagyszabású fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait.

Idén rekord számú, 1300 vendég és a korábbiaknál is több kiállító részvételével zajlott a 31. Turizmus Évadnyitó Gála február 1-jén. A Budapest Kongresszusi Központban (BKK) megrendezett esemény a turisztikai és vendéglátás szakma leginteraktívabb közösségi eseménye, ahol az ágazat meghatározó szereplői a szezon indítása előtt személyesen is találkozhatnak egymással.

Idén is megtöltötték a meghívottak a BKK folyosóit

Fotó: turizmus.com

A tartalmas szakmai programot követő, nagyszabású fogadáson a vendégek gasztronómiai kalandokon keresztül ismerhették meg Magyarország tájegységeit. Megkóstolhatták a márciusi Taste Balaton gasztrofesztivál három részt vevő éttermének kínálatát, az Accor látványkonyha állomásai pedig Tokaj és Nyírség tájegységeibe kalauzoltak. Emellett több kiállító várta kulináris különlegességekkel és széles italkínálattal a résztvevőket. Támogatóinknak ezúton is köszönjük együttműködésüket, hogy hozzájárultak a vendégélmény növeléséhez és a sikeres rendezvényhez!

Izgalmas gasztronómia kalandokban lehetett részük a vendégeknek

Fotó: turizmus.com

A hét elején már közzétettük a színpadi eseményekről készült képgalériánkat, és most jöjjenek a mindenki által leginkább várt fotók, amelyek a fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait örökítették meg.

MEGNÉZEM A KÉPGALÉRIÁT A FOGADÁSRÓL ÉS A NETWORKINGRŐL >>>