Ez történt a 31. Turizmus Évadnyitó Gálán – képgaléria a színpadi programokról

Forrás: turizmus.com

 2024. február 05. 18:24

A Turizmus Kft. szervezésében 31. alkalommal megtartott Turizmus Évadnyitó Gála rekord számú, 1300 vendég és közel 40 kiállító részvételével február 1-jén újra összehozta a hazai turisztikai szakmát. Nézze meg elsőként a szakmai programról készült fotógalériát!

Amint arról már beszámoltunk, az idei rendezvény színpadi programjának keretében a résztvevők szakmai prezentációkat hallhattak többek között Rókusfalvy Pál nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztostól, valamint Erdei Bálinttól, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettesétől.

Újra együtt ünnepelhetett a szakma a Turizmus Évadnyitó Gálán

Fotó: turizmus.com

 

A gálán adták át a Check Inn Innovációs Verseny és az újonnan alapított  Fenntarthatósági Díj elismeréseit is. Emellett pedig a nézők megtudhatták, kik kerültek be a szakma meghatározó szereplőit bemutató, legfrissebb top 50-es kiadványba. A hagyományos turisztikai kvíz lebonyolításába idén rendhagyó módon a közönség mellett a mesterséges intelligenciát is bevontuk, a kulturális feltöltődéshez pedig a Budafoki Dohnányi Zenekar járult hozzá Cinefonic produkciójával.

A következő napokban több részben felidézzük a 31. Turizmus Évadnyitó Gála eseményeit, hangulatát, elsőként nézze meg a szakmai programról készült fotógalériáját, amelynek képeit Grósz Balázs, Buza Virág és Kepics János készített.

MEGNÉZEM A KÉPGALÉRIÁT  >>>

A folytatásban jönnek majd a fogadásról és a személyes találkozásokról készült képek.