Ez a szállodalánc üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot májustól

Forrás: turizmus.com

 2024. május 06. 18:49

Két új szállodával bővült az Accent Hotels portfóliója: májustól a szállodalánc üzemelteti a Cardoner Hotel és Rendezvényközpontot Dobogókőn, valamint a Tihany Yacht Clubot a Balaton népszerű pontján.

Az Accent Hotels a Service 4 You Hospitality Management Kft.-től veszi át a Cardoner Hotel és Konferenciaközpont üzemeltetését – korábban Manréza Hotel –, amely a teljes körű felújítást követően új néven nyitotta meg kapuit 2023 decemberében Dobogókőn. A négycsillagos szálloda 57 szobával rendelkezik, modern konferenciaterme és szekciótermei akár 150 fős rendezvények fogadására is alkalmasak.

A Cardoner Hotel rendezvényterme

Fotó: Accent Hotels

A Tihanyi-félsziget déli csücskében található Tihany Yacht Club tavasztól őszig várja vendégeit 40 tágas szobával, tóparti környezetben.

Tihany Yacht Club

Fotó: Accent Hotels

„A Budapesttől mindössze háromnegyed órányira található Cardoner Hotel remek adottságokkal rendelkezik, rendezvények és csapatépítő programok tökéletes helyszíne. A Tihany Yacht Club üzemeltetésével és a hamarosan újranyitó Kenese Bay Garden Resort & Conference szállodánkkal pedig a balatoni régióban tudunk újabb élményeket nyújtani vendégeinknek" – emelte ki Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója a lapunkhoz eljuttatott közleményben.