Aerohotel nyílt a Heathrow-i repülőtér 3-as terminálján

Forrás: turizmus.com

 2019. október 18. 12:40

Új, 246 szobás, étteremmel is rendelkező hotel nyílt a londoni Heathrow repülőtér 3-as termináljának érkezési oldalán a napokban. Az itt megszálló vendégek 6, 9 vagy 12 órára is vehetnek ki szobát.

A Plaza Premium Group által működtetett Aerotel Heathrow Terminal 3 szálloda azokat az utasokat célozza, akik néhány órára, esetleg fél vagy egy napra szállnának meg indulás előtt, vagy felfrissítenék magukat érkezés után. A szobák hattól 24 óra közötti időtartamra is foglalhatók – számol be a businesstraveller.com.

A vendégek akár 6, 9 vagy 12 órára is foglalhatnak szobát

Fotó: myaerotel.com

Tíz négyzetméteres egyágyas, 14 négyzetméteres kétágyas és 38 négyzetméteres családi szobák között választhatnak a vendégek. Minden szobának saját fürdőszobája van, ingyenes a wifi, választható a párna és az ébresztő hívás.

Minden vendég használhatja a Library Lounge-ot, ahol kanapék és mobiltöltő helyek várják őket. Snackek és a la carte menü egész nap elérhető.

„Ha megvizsgáljuk az ötcsillagos és a kapszulahoteleket, azt mondanám, valahol a kettő között helyezkedünk el. Két percre vagyunk a 3-as terminál érkezési csarnokától, és számunkra a vendégek kényelme a legfontosabb” – összegezte Song Hoi-see, a Plaza Premium Group alapító vezérigazgatója.

A szoba néhány órára is igénybe vehető, ha például várni kell az átszállásra

Fotó: myaerotel.com

A hotel csaknem egy éve készen van, de többször elhalasztották a nyitást.

A Plaza Premium Group által működtetett Aerotel-lánc első egységét a szingapúri Changi repülőtéren adták át 2016-ban, azóta olyan városokban is nyíltak szállodái, mint Abu Dhabi, Hong Kong, Rio de Janeiro, Peking és Kuala Lumpur.

A Library Lounge az Aerotel Heathrow Terminal 3-ban

Fotó: myaerotel.com

Song Hoi-see korábban azt mondta, arra számít, hogy a szálloda a rossz vasúti közlekedés miatt azon britek körében is népszerű lesz, akik a reptéren dolgoznak, de távolabb laknak.