AZ ÉV HOTELE: A Balaton régióban is átadták a közönségdíjat

Forrás: turizmus.com

 2019. november 20. 14:18

A Balaton régió győztes szállodája ötödikként csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny döntőseihez. Már csak két hely kiadó a döntőben.

Magyarország egyetlen televíziós, közönségszavazás alapú hotelversenye – az Alföld, Észak-Dunántúl, Budapest környéke és Északkelet-Magyarország régiók után – az októberi régiós versenyben is győztest hirdetett.

A Balaton régióban a nézők 33 százalékának a Hotel Silverine Lake Resort**** tetszett a legjobban, ami azt jelenti, hogy ez a szálloda nyerte el októberben A HÓNAP HOTELE címet és ott lesz az évad végi döntőben.

A Hotel Silverine Lake Resort**** nyerte a régiós közönségszavazást

Fotó: Interakció Produkció

Az balatonfüredi szálloda részéről Rádóczy Andrea igazgatónő múlt hét pénteken vette át régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Rádóczy Adrea szállodaigazgató átveszi az elismerést igazoló oklevelet Serfőző Zsolt producertől

Fotó: Interakció Produkció

A győztes szállodát egy család próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban.

A Hotel Silverine Lake Resort**** szállodát egy 5 fős család tesztelte. Tünde, Ernő és a gyerekek hétvégéje az igazi kikapcsolódásról szólt, ami már nagyon rájuk fért a sok munka után.

Ha nem látta a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most!-on.

A győztes szállodát egy család próbálta ki

Fotó: Interakció Produkció

Az októberi dobogós helyezettek

Bár az első helyet simán nyerte a Hotel Silverine Lake Resort****, a második helyért folyó verseny nagyon szoros volt a Balaton régióban. Az ezüstérmes a siófoki CE Plaza Hotel**** lett, csak pár szavazattal előzve meg a bronzérmés, balatonlellei BL YachtClub & Apartmentset. Mindkét szálloda a szavazatok 17 százalékát szerezte meg.

 

Már öt szálloda a döntőben

AZ ÉV HOTELE 2019 Közönségszavazás döntőjében hónapról-hónapra kevesebb a hely. Az októberi győztes után már csak két szálloda juthat be a legjobb hét közé a fináléba, ahol esélye lehet megküzdeni AZ ÉV HOTELE címért és a vadonatúj díjért.

 

Az idei évben eddig döntőbe jutott öt szálloda:

 

A közönségszavazásról

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által adományozott Év Szállodája szakmai díj testvérversenye, mely az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét.

A televízió hotelverseny az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért induló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra. (X)

Kapcsolódó cikkek