Május elsején nyit Keszthely legújabb topszállodája

Forrás: turizmus.com

 2023. április 18. 12:52

A tervezett menetrend szerint, május 1-jén nyithat meg az Adventor szállodalánc legújabb beruházásaként a 128 szobás Sirius Hotel Keszthelyen.

Az Adventor Hotels beruházásában, a Balaton partján épülő Sirius Hotel tervezése, majd építése 2020-ban indult. A festői kilátással rendelkező szállodát május 1-jén nyitják meg, így jelenleg az utolsó simításokat végzik az épületben és a kertben – tájékoztatta lapunkat Bihari Dávid, a négy csillag superior szálloda igazgatója.

A komplexum zöldmezős beruházásként valósul meg. Amint arról korábban beszámoltunk, a Sirius a lebontott Hotel Via helyén épült fel. A beruházó tájékoztatása szerint az éjszakai égbolt legfényesebb csillagáról elnevezett szálloda tervezésénél figyeltek a természeti értékek megőrzésére is.

A négy csillag superior besorolású szálloda május 1-jén nyílik meg (látványterv)

Fotó: siriushotel.hu

A 11 052 négyzetméter alapterületű hotelhez 14 500 négyzetméter zöldterület tartozik, és a kertben összesen 28 ezer virágot, cserjét, évelő fát ültettek.A Sirius Hotel 128 szállodai szobával, 159 parkolóhellyel, 1500 négyzetméteres spa & wellness részleggel, benne külső és belső élménymedencékkel, étteremmel és bárral, valamint rendezvényeket és konferenciákat kiszolgáló szekcióval várja májustól a vendégeket. A FineBistro a’la carte étkezési lehetőséget kínál, a kicsik játszószobában, a nagyobb gyerekek a Fun Corner szórakoztató övezetben találnak kedvükre való elfoglaltságot.

A keszthelyi hotel az Adventor Hotels szállodalánc legújabb tagja. A portfólióhoz tartozik a szintén négy csillag superior soproni Fagus Hotel, valamint a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa.