Női energiákkal és sok új étteremmel vár a hétvégi Gourmet Fesztivál – podcast

Forrás: turizmus.com

 2024. május 24. 12:52

Május 24-26. között zajlik a MBH Bank Gourmet fesztivál a Millenárison. Az idei kínálatról és az újdonságokról Nemes Richárd főszervező beszélt a Trend FM műsorában.

Az ételek és az alapanyagok után néhány éve grandiózusabb és filozofikusabb témákat állítanak a szervezők az MBH Bank Gourmet fesztivál fókuszába, az idei évben az inspiráló női energiáké a főszerep – emelte ki Nemes Richárd főszervező az interjúban.

Régóta szerették volna megmutatni azokat a hölgyeket, akik a gasztronómiában elért sikereik révén mások számára is inspirálóak lehetnek. Ennek megfelelően a fesztiválon a kiállítók között rengeteg női szakemberrel (séfekkel, cukrászokkal, pékekkel, termelőkkel, baristákkal) találkozhat a közönség, és a Gourmet Akadémia színpadán is rengeteg hölgyet lehet meghallgatni.

A beszélgetésben az idei kiállítókról is szó esett. Ennek kapcsán Nemes Richárd kiemelte, számos új szereplő jelent meg a vendéglátásban, akik az eseményen is megmutatják magukat, így náluk is lehet majd kóstolgatni. A műsorban fel is sorolta, melyek azok az ismert és egyelőre kevésbé ismert fővárosi és vidéki éttermek, melyek először települnek ki az eseményre.A szakember abba is beavatja a hallgatókat, hány órára érdemes ezen a három napon a Millenárisra érkezni ahhoz, hogy a lehető legteljesebb kínálattal találkozzunk és a jegyek mellé járó ajándékokról, kuponokról se maradjunk le.

Ebben a cikkünkben részletesen bemutattuk, hogy a ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig mi mindent ehetünk az idei eseményen.

Az Érczfalvi András által készített beszélgetést itt lehet meghallgatni: