Ötvözze a munkát és a kikapcsolódást, spóroljon időt magának a MICE Business Day-jel!

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 06. 15:21

Naprakész információkat és újszerű élményeket szerezhetnek a szakmai vásárlók az iparág legerősebb szolgáltatóit felvonultató MICE Business Day-en. Az eseményen a rendezvényszakma minden szegmense jelen lesz, így nem csak jól érezheti magát, de hatékony napot is zárhat a Hungexpón október 26-án.

Ahogy azt korábban beharangoztuk, minden korábbinál nagyobb létszámú, több mint 100 kiállító várja majd a szakmai érdeklődőket az őszi MICE Business Day-en. A régi és új partnereket felvonultató, attraktív kiállítói kör garanciát jelent arra, hogy szakmai vásárlóink élményteli és jövő üzleti lehetőségeit illetően előre mutató napot töltsenek el a Hungexpo új kongresszusi központjában.

Önnek is a Mice Business Day-en a helye, amennyiben

  • szeretne új rendezvényhelyszíneket megismerni;
  • elsőként kívánja újonnan nyíló szállodákkal felvenni a kapcsolatot;
  • szívesen betekintene a gasztronómia világába;
  • különleges audio vizuális látvánnyal varázsolná el ügyfeleit;
  • lehetőséget keres a kötetlen networkingre a szakma legjobbjaival.

 

Az eseményen a piac legerősebb beszállító partnereit vonultatjuk fel, legyen szó szervezésről, vizuális megjelenésről vagy gasztronómiáról. Konferenciák, tréningek, családi napok, üzleti utazások szervezéséért felelős, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozó szakemberek részvételére egyaránt számítunk, hiszen a kiállítói kör a MICE turizmus minden szegmensét felöleli.

A szakmai vásárlóink a jelenléttel pénzt és időt takaríthatnak meg, hiszen egyetlen napra akár tíz üzleti megbeszélést beütemezhetnek!

Alapozza meg a jövő üzleteit!

Fotó: Turizmus.com

Nem kell időt tölteniük a rendezvénypiac szolgáltatóinak felkutatásával, hiszen a MICE Business Day a szolgáltatói hálózat sokszínűségének tekintetében unikális Magyarországon, egy helyen sorakoztatja fel a rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozásokat és az eseményeket kiszolgáló technikai szolgáltatókat.

A rapid üzleti randik révén a résztvevők első kézből értesülhetnek az iparág újdonságairól, megalapozhatják a jövő üzleteit és kapcsolatban maradhatnak legfontosabb üzletfeleikkel.

 

Az eseményen mindenki ott lesz, aki az üzleti turizmusban számít. Ön se maradjon le!

 

A rendezvényen való ingyenes részvétel elsődleges feltétele, a szervezők által jóváhagyott előzetes regisztráció és minimum 5 tárgyalási időpont foglalása.