Kihirdették az MSZÉSZ termékinnovációs versenyének döntőseit

Forrás: turizmus.com

 2023. október 24. 09:53

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) kihirdette a 3 legjobb Termék Innovációs Díjra érdemes pályázatot.

Az MSZÉSZ 2023 júniusában társult tagjai részére tette közzé a lehetőséget, hogy pályázzanak olyan ötletekkel és termékekkel, melyeket szállodákra és vendéglátóegységekre szabtak, innovatív ötletek, úttörőek a szakmában, fenntarthatóak, hozzájárulnak a vendégélményhez, csökkentik az élőmunka igénybevételét és profitábilisak.

A beérkezett pályázatokat ötfős szakmai zsűri bírálta el. A zsűri tagjai: Deák Imre, Danubius Hotels, igazgatósági tag; Franciscy Gergő, Courtyard by Marriott Budapest City Center, igazgató; Niedermüller Gábor, Novotel Szeged, igazgató; Kovács Tamás, Hunguest Hotel Aqua-Sol & Béke & Apollo, igazgató; Varga Csaba, Danubius Hotels, üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettes

Értékelésük alapján az alábbi cégek kerültek a döntőbe:

  • CleverIT-Services Kft. – CleverEV, intelligens elektromos autó töltésmenedzsment rendszer
  • Hotel Interactive Kft. – Philips Tableaux, digitális kijelző, áramfogyasztás nélküli „e-tinta" technológiával
  • Media Rooster Kft. – Rooster Cloud, felhő alapú szállodai szoftver, teljes körű szállodai és éttermi megoldásokkal

Az MSZÉSZ idén is keresi az év technológiai újítását

Fotó: 123rf.com

A döntősöknek november 15-én, az MSZÉSZ LVIII. Közgyűlésén lesz lehetőségük rövid előadás keretében bemutatni termékeiket, ezt követően a résztvevő tagok szavazással döntenek, hogy melyik pályázat nyerje el az Év Technológiai Újítása – Termék Innovációs Díjat 2023-ban.

A tavalyi évben egy online törzsvendégprogram nyerte az MSZÉSZ termékinnovációs díját, melyet cikkünkben mi is részletesen bemutattunk.