Oktoberfest hangulatú eseményen mutatták be az Up Hotel új rendezvénytermét

Szerző: Irházi János

Forrás: turizmus.com

 2023. október 14. 14:18

Polka, bajor kolbász és fotózó robot is volt a belvárosi szálloda rendezvényén, melyen mi is ott voltunk.

„A 156 szobás szállodánk kínálatából már nagyon hiányzott egy nagyobb rendezvényterem, amely kiegészíti a már meglévő, földszinti két helyiség kapacitását" – mondta lapunknak Hupuczi Renáta, a kapuit 2021 augusztusában megnyitó Up Hotel igazgatója a The Cloud Room névre keresztelt új, emeleti termet bemutatva.

A szálloda negyedik emeletén kialakított termet elsősorban nagyobb rendezvényekre, konferenciákra javasolják. Maximális befogadóképessége 60 fő, terasza jó szolgálatot tesz a rendezvények esetén. A The Cloud Room üvegtetővel és üvegszerkezetű oldalfallal rendelkezik, így kifejezetten világos, a nyílászárók és a tető igény szerint árnyékolható. A beszerelt technika, a három darab nagyméretű LED kijelzővel, méltó a XXI. századhoz. A The Cloud Roomhoz kapcsolódó előtér kiválóan alkalmas kávészünetek lebonyolítására vagy akár ruhatárként is funkcionálhat.

A The Cloud Room üvegtetővel és üvegszerkezetű oldalfallal rendelkezik

Fotó: UP Hotel

A rendezvényterem kialakításának munkálatai három hónapot vettek igénybe, a belsőépítészet – csak úgy, mint az Up Hotel esetén – Vörös Virág munkája.

A partnertalálkozó kedvence volt a vendégeket fotózó, s az elkészült képeket a megrendelőnek azonnal továbbító robot, „társa" a helyben készült fotó alapján karikatúrát rajzolt.

A megnyitó Oktoberfest alaphangulatát a Grosseck Trió sváb polkákkal, keringőkkel alapozta meg, a teraszon bajor kolbász, bőrében sült malackaraj, káposzta és más hagyományos ételek – nem utolsósorban pedig sör – adtak keretet a kötetlen beszélgetésekhez, ismerkedéshez.

A Grosseck Trió megadta az alaphangulatot

Fotó: Irhazi János

A szálloda folyamatosan bővíti szolgáltatásait, étterme Posner Bistro & Bar néven, új koncepcióval nyitott meg 2022 nyarán.