Árvai Zoltán és Peter Knoll új pozícióban

Forrás: turizmus.com

 2018. november 26. 23:50

A Danubius Hotels Group három szállodájában - Hilton Budapest, Hungaria City Center és Hotel Arena - is igazgatóváltás lesz, 2019. február 1-jétől.

Sükösdné Mózer Judit

Fotó: turizmus.com

2019. február 1-jén nyugdíjba vonul Sükösdné Mózer Judit, a Hotel Hungaria City Center és Danubius Hotel Arena szállodák igazgatója, aki tavaly májusban került a szállodák élére. A szakember 1976 nyarán lépett be a Danubius Hotels Group jogelődjének számító HungarHotels pécsi szállodáiba, ahol dolgozott portásként, éttermi vezető-helyettesként, cukrászdai üzletvezetőként, majd pedig szállodavezetőként. 1997 augusztusától a pécsi Hotel Palatinus szállodaigazgató-helyettese lett. 2005 januárjától Budapesten folytatta pályafutását, ahol először a Hotel Budapest, később a Danubius Hotel Flamenco, 2017-től pedig a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodák klaszter igazgatójaként dolgozott.

Árvai Zoltán

Fotó: turizmus.com

A két szálloda igazgatói pozíciójába Árvai Zoltán érkezik a Hilton Budapestből. A szakember az utóbbi három évben eredményesen vezette a szállodai felújításokat, itt megszerzett tapasztalataira a jövőben a Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena tervezett felújítása során számít a szállodavállalat. Árvai Zoltán ötcsillagos, front office területen szerzett vezetői gyakorlattal a háta mögött 2004 nyarán csatlakozott a Hilton Budapest csapatához. Szállodaigazgató-helyettesként először a szállodai divízió, majd az éttermi területek szakmai vezetéséért felelt. 2008 őszétől a szálloda igazgatói feladatait látta el.

Peter Knoll

Fotó: turizmus.com

A Hilton Budapest szállodaigazgatói pozícióját a Gundel Étterem jelenlegi ügyvezető igazgatója, Peter Knoll veszi át. A Danubius Hotels Group ötcsillagos szállodája a megújulás alatt álló Gundel Étteremmel közös klasztert alkot a jövőben. Peter Knoll idén februárban érkezett a szállodavállalathoz, hogy több mint 30 éves tapasztalatával segítse a főváros ikonikus gasztronómiai helyszínének megújulását. Az elmúlt hónapokban számos intézkedése hozzájárult ahhoz, hogy a Gundel Étterem hatékonyabban működhessen.

Kapcsolódó cikkek