Deák Imre visszalépett az MSZÉSZ-elnöki jelöléstől

Forrás: turizmus.com

 2021. május 25. 15:23

Deák Imre, a Danubius Hotels korábbi vezérigazgatója tegnap arról tájékoztatta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) elnökségét, hogy visszalép az elnöki posztra vonatkozó jelöléstől.

Deák Imre visszalépését azzal indokolta, hogy "a szövetség választmánya által múlt héten jelölt Baldauf Csaba személyében egy olyan szakembert lát, aki a következő másfél évben a fővároson kívüli szállodákat is kiemelten tudja képviselni, illetve a folytonosság is kulcsfontosságú lehet egy ilyen gyorsan lezajló átvételnél."

Deák Imre

Fotó: Danubius Hotels

"Baldauf Csaba már most is napi szinten dolgozik együtt az MSZÉSZ titkárságával, átlátja a szövetség működését, a munkafolyamatokat, tisztában van a megkezdett egyeztetésekkel, lobbitevékenységgel. A régióvezetőket és a tagságot ismerve – Kovács Balázs alelnökjelölttel együtt – egy erős, összetartó szövetséget tud garantálni a folytatásban is, mely az MSZÉSZ legnagyobb ereje" – írta a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben Deák Imre.

Deák Imre a jövőben tanácsadóként fog aktívan részt venni a szállodaszövetség munkájában, segíti az érdekérvényesítést, támogatja az új vezetőséget.

Így bár május 20-án még arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy három jelölt szállt ringbe az MSZÉSZ elnöki posztjáért, a legfrissebb hír értelmében az MSZÉSZ júliusi tisztújító közgyűlésén már csak két elnökjelölt indul: Baldauf Csaba és Nagy-Szász István.