Farkas Kinga felel majd Ausztriáért és Németországért

Forrás: turizmus.com

 2018. február 12. 22:00

Az MTÜ, illetve az érintett hivatalos bejelentésére még várni kell, de a szakmabeliek már tudhatják, hogy újabb képviselő került kinevezésre.

Amint arról korábban beszámoltunk, Sarmon Zsuzsanna veszi át az észak-amerikai képviseletet.
Farkas Kinga pedig a „Regional Head of Business Development, Germany & Austria at Hungarian Tourism Agency” pozícióban dolgozik, január óta, egy szakmai, közösségi oldalon fellelhető információ szerint.
Néhányan már találkozhattak is velük új minőségükben, hiszen, mindketten jelen voltak a Budapest Airport február 8-i szakmai rendezvényén.

Farkas Kinga

 

Farkas Kinga jelenlegi pozícióját megelőzően, már 2016 szeptemberétől a Magyar Turisztikai Ügynökség kötelékében dolgozott, különböző területeken.

A szakmai, közösségi portálon olvasható életrajzi adatok szerint, a fiatal szakember 2012-ben szerzett master fokozatot, marketing szakon, Budapesten, a Corvinus Egyetemen. Azt megelőzően a Budapest Business School-on szerzett bachelor végzettséget Tourism and Hotel Management szakon, illetve, még azt megelőzően, ugyancsak Tourism and Hotel Management-t hallgatott, erasmusos diákként, Hollandiában a Stenden University Leeuwarden-en.

AZ MTÜ vezérigazgatójának korábbi tájékoztatására alapozva, Farkas Kinga vélhetően Budapestről látja majd el feladatát, amelynek részleteiről, valamint a szakember elérhetőségéről beszámolunk, amint az ügynökség közzéteszi azt.