Újabb EKF-programokra utazhatunk kedvezményes jeggyel Veszprémbe

Forrás: turizmus.com

 2023. április 12. 11:09

Április 13-16. között tartják a Blues Fesztivált, április 15-én pedig az „Ez az a Nap!” elnevezésű rendezvényt Veszprémben. A vasúttársaság ezekre a kiemelt programokra is kedvezményes utazási lehetőséget kínál a 2023 forintos Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel.

Az Európa Kulturális Fővárosa programhoz kötődően a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és a MÁV-Volán-csoport stratégiai partnerségi megállapodást kötött. Ennek egyik elemeként, a fenntarthatóság jegyében, a vasúttársaság kedvezményes árú Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyet vezetett be, a Volánbusz pedig plusz járatokat közlekedtet.

A következő két esemény a több helyszínt felölelő Blues Fesztivál április 13. és 16. között, és a Veszprém Arénában rendezett Ez az a nap! április 15-én. A Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy odautazásra a rendezvényeket megelőző napon és a rendezvények napjain, míg hazautazásra a rendezvények napjain illetve a rendezvényeket követő napon érvényes.

Több programra is igénybe vehető a Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy

Fotó: Veszprém Tourinform

 

A Blues Fesztivál rendezvényei után éjszakai buszjáratok is segítik a hazajutást Veszprémből a környező településekre. Az éjszakai járatok április 14-én hajnali 1:30-kor, 15-én és 16-án hajnali 2:30-kor, valamint 17-én éjszaka 0:05-kor indulnak. A járatok Veszprém belterületén csak felszálló, a további megállóhelyeken csak leszálló utasok részére állnak meg. A buszokon a Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy nem érvényes.

További információk a Veszprém-Balaton EKF 2023 jegyekről a MÁV honlapján olvashatóak.

Ahogyan korábban megírtuk a programhoz kapcsolódva zajlik Veszprém vasútállomás felújítása is. A munkálatok az ütemtervnek megfelelően haladnak. A megújuló beltéri utasforgalmi tereket, várótermet és akadálymentes vizesblokkot, várhatóan június végétől vehetik újra igénybe az utasok.