Megválasztották az év applikációját

Forrás: MTI

 2024. február 08. 09:12

2023-as év legjobb applikációjának járó díjat nyerte el a BudapestGO; a Magyar Marketing Szövetség a BKK saját fejlesztésű alkalmazását 21 pályázat közül választotta a legjobbnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint az alkalmazást aktívan használók száma folyamatosan nő, átlagban havi 1,2 millióan, összesen pedig már 1,8 millióan regisztráltak a BudapestGO-ban, és már több mint 4,4 milliónál jár a letöltők száma.

Havonta 4 millió útvonaltervezés történik a közelmúltban új funkciókkal bővített applikációban, a bevezetése óta pedig összesen több mint 10 millió digitális vonaljeggyel utaztak a közösségi közlekedők.

Huszonegy pályázatból választották a BudapestGO-t az év applikációjának

Fotó: BKK

 

A vállalat szerint az alkalmazás népszerűségét az is mutatja, hogy a BKK jegyértékesítésében már közel 40 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya.

Hozzátették: nemcsak a jegyet vásárlók, hanem a bérlethasználók körében is egyre népszerűbb a BudapestGO, a felnőttbérletek 34 százalékát, a diákbérleteknek pedig a 40 százalékát használják okostelefonjukon az utasok.