Júliusban már több mint 50 célállomásra repül az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2020. június 29. 12:02

Az Emirates július elsejével további úti célokkal bővíti járatkínálatát. Az újonnan bejelentett desztinációk: Kairó, Tunisz, Glasgow és Malé.

Dubajban szigorú egészségügyi intézkedések bevezetése mellett újraindul a nemzetközi légiforgalom július 7-től az Egyesült Arab Emirátusok polgárai és lakosai mellett már turisták is látogathatják az arab nagyvárost.

Az Emirates légitársaságnak köszönhetően rövid időn belül már 52 desztináció lesz újra elérhető a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről.

A flotta startra kész

Fotó: Emirates

Az Emirates olyan átfogó intézkedéseket vezetett be mind utasai, mind alkalmazottai biztonságának érdekében, melyek az utazás minden szakaszát lefedik, földön és levegőben egyaránt. Az intézkedések egyik legfőbb eleme az ingyenes higiéniai alapcsomagok biztosítása minden utas számára, amely tartalmazza a maszkot, a kézfertőtlenítőt, valamint az antibakteriális törlőkendőt is.

 

Utazási korlátozások

Az Emirates felhívja minden utasa figyelmét, hogy az utazási korlátozások továbbra is érvényben vannak. Így az utazás csak akkor lehetséges, ha az utazó megfelel a célország jogosultsági és belépési kritériumainak. is.

Az Egyesült Arab Emírségekbe visszatérők ezen a honlapon tájékozódhatnak a legfrissebb rendelkezésekről.