Már kelendőek a karneváli és a tavaszi programok

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2023. november 24. 09:12

Az év végi időszakra meghirdetett 58 program utolsó szabad férőhelyeit értékesíti, így november végén már a karneváli időszakra és a 2024-es szezonra összpontosít a Z(s)eppelin Utazási Iroda.

„Az egész évre jellemző magas érdeklődést látva az idén 58 csoportot hirdettünk meg az adventi, karácsonyi és szilveszteri időszakra. A legnépszerűbb programok létszáma néhány nap alatt betelt, november 20-ra szinte az összes férőhelyet értékesítettük, összesen közel 2100 utas foglalta le nálunk év végi utazását" – tájékoztatta szerkesztőségünket Zsebők Tamás irodavezető.

Autóbuszos programjaikon elsősorban a környező országokba (egyebek mellett a Fertő tó két oldalára, több osztrák tartományba, német nagyvárosokba Belgrádba, Krakkóba, Zágrábba) csábították közönségüket. Egy újdonság is felkerült a kínálatukba, Verona és Vicenza Trentoval kombinálva. Az adventi hétvégékre több új, repülős programot összeállítottak, többek között Dublinba, Londonba, Párizsba, Koppenhágába, a festői Elzász vidékére.

Már a 2024-es szezonra összpontosít a Z(s)eppelin Utazási Iroda

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

 

„Az ünnepi férőhelyek nagy részét sikeresen értékesítettük, már a 2024-es karneváli és tavaszi szezonra fókuszálunk" – tájékoztatta szerkesztőségünket az iroda. A pünkösdig meghirdetett időszakban közel 50 féle termék közül választhatnak az érdeklődők, egyes programok több időpontban indulnak. Újdonság a kínálatban a „Velence és Rijeka egy köntösben" elnevezésű út. A karneváli hangulatot Szlovéniában, Máltán, Toszkánában is átélhetik a velük utazók. Nagy az érdeklődés a mohácsi Busójárás iránt.

Felkerült a Z(s)eppelin kínálatába a „Velence és Rijeka egy köntösben" elnevezésű út

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

 

Kedveltek a mediterrán úti célokra hívó tavaszköszöntők Isztambultól a Sorrentói-félszigeten át Prágáig. Tirolba síeléssel egybekötött kulturális kirándulást, Svájc ikonikus hegyei közé vonatos utazást szerveznek, nem marad ki a kínálatból a Genfi Autókiállítás meglátogatása sem. Szlovéniát az orchideavirágzás, illetve újdonságként a tulipánvirágzás időpontjában kereshetjük fel. A Virágkarnevált Nizzában és a Citromfesztivált Mentonban egy program során fedezhetik fel a kíváncsiak.

A prágai tavaszköszöntők is nagy népszerűségnek örvendenek

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

 

Megújult weboldaluk a közel 800 értékesítő partner és az utasok számára is könnyebb navigálást tesz lehetővé és számos többletinformációt kínál január óta. Mobilalkalmazást is fejlesztettek, mely május óta elérhető.