Félkatonai akadálypálya nyílt a pákozdi emlékparkban

Forrás: turizmus.com

 2017. március 13. 16:57

Digitális tárlatvezetőt, félkatonai akadálypályát és lézerharc-pályát is kínál az idei szezontól a pákozdi Katonai Emlékpark, amely március 11-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg 8. évadát.

Márciustól ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerű okostelefonokra az Enitlab Kft által készített egyedi és új fejlesztésű KEMPP applikáció, mely a Katonai Emlékpark külső bemutató pontjain GPS-koordináták segítségével hasznos információkkal látja el a látogatót. A digitális tárlatvezető program további, bővebb információi belépőjegy megvásárlásával aktiválhatóak és a látogatás napján érhetőek el használója számára. A rendszer lehetővé teszi, hogy a látogató folyamatosan tájékoztatást kapjon az emlékpark aktuális eseményeiről, akciókról és híreiről.

A tárlatvezetőt bemutató videó a képre kattintva tekinthető meg:

 

Új kínálati elemként jelennek meg a pákozdi emlékparkban a Bakaland félkatonai akadálypálya, a Raptor lézerharc és a Barátság kemence nyújtotta lehetőségek.

A Bakaland a katonák által használt akadálypálya kicsinyített mása olyan elemekkel bővítve, mint a légpuska-lövészet, kézigránát célba dobás, aknakeresés.

A Raptor lézerharc egy szimulációs stratégiai kalandjáték, amit kortól, nemtől függetlenül bárki játszhat. A játékeszközök infravörös jellel működnek, mint egy TV-távirányító, teljesen veszélytelenek a játékosokra és azok környezetére.

Fotó: Facebook / Bakaland

A kalandot és élményt keresők az egyes programokat 10 főtől vehetik igénybe, előzetes megrendelés (5 munkanappal korábban) alapján, térítés ellenében.

Bővebb információ a kempp.hu és a facebook.com/kalandut oldalakon található.