Rendezvény földön vagy vízen?

Forrás: turizmus.com

 2016. március 06. 14:59

Ember legyen a talpán, aki egy rendezvény előkészületei során dönteni tud a főváros által kínált számtalan helyszín közül. A belváros pezsgő forgatagában elhelyezkedő épületbe vagy inkább egy, a szikrázó budapesti fények közt ringatózó hajóra szervezzük az eseményt?

A jelen lévő vendégek száma adott, így ez a tényező már eleve leszűkíti a kínálatot. A kisebb-nagyobb rendezvényhelyszínek pedig rendelkezésre állnak a Duna két partján egyaránt, valamint a rajta ringatózó vízi járművek sokaságában is. Az éppen aktuális évszak már árnyalhatja a képet, kellemes melegben egy hajó nyitott fedélzete hívogatóbb lehet, mint a zárt termek, melyeknek védettsége azonban a zord időben hat vonzóbbnak. A rendezvény jellege is döntő szerepet játszik a választásban, a vízről elénk táruló budapesti panoráma csodálata biztosan leköti a vendégek figyelmét, kérdés az, hogy az esemény célját illetően ez előnyt vagy hátrányt jelent.

A szárazföldön tartott események nagyobb szabadságot biztosítanak a résztvevők számára, egy hajón kötöttebb az érkezés és távozás időpontja, viszont a folyton mozgásban levő helyszín varázsa igazán különleges élményt nyújt a vendégeknek. Noha a hidakon keresztül akár naponta többször is átkelünk a Duna felett, egy, a vízen lágyan sikló hajóról annál ritkábban csodálhatjuk meg Budapest látképét, ezért a program mindenképpen exkluzívvá lesz. Szebb és változatosabb kilátás a város egyetlen pontjáról sem nyílik, ezért feltétlenül érdemes kipróbálni a rendezvényhajók egyikét!

Kérjen ajánlatot flottánk hajóira www.europarendezveny.hu honlapon! (x)