Új marketingakció a PA Touristikkal a Hévíz-Balaton Airportra

 2014. május 13. 17:31

Az egyik legnagyobb példányszámban megjelenő nyugatnémet napilappal (Westdeutsche Zeitung) való együttműködést egy újabb, elsősorban a nagyközönség meggyőzését célzó eseménysorozat követi a következő hetekben.

Az újsággal, közös telefonos akció is zajlott, amelyben az olvasók személyesen konzultálhattak szakemberekkel a magyarországi gyógyászati lehetőségekkel kapcsolatban. Az akció kifejezetten nagy visszhangra talált, ezért a PA Touristik és a Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete úgy döntött, hogy a Friedrichshafenből, illetve Bázelből a Hévíz-Balaton reptérre nemrégiben indult újabb légi összeköttetéseket újszerű módon mutatja be a leendő vendégeknek. Ezúttal lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy személyesen is kipróbálják az InterSky légitársaság új járatát és egyúttal helyben, Hévízen ismerkedjenek meg a kúrakínálattal.

 

A helyi lapokban megjelent felhívást követően május 10-én, szombaton, több mint 60 vendég – köztük fontos helyi utazásszervezők munkatársai – repült Hévízre Friedrichshafenből, hogy egynapos kirándulás keretében megismerje a világ legnagyobb gyógytavát és a helyi szállodák szolgáltatásait. A fürdőbejárást egy rövid városnézés és két partnerszálloda ebéddel és szakmai vezetéssel egybekötött meglátogatása követte. A vendégek késő délután repültek vissza a Boden-tóhoz.

A tanulmányút az elkövetkező hetekben mindig más és más hévízi partnerhotel együttműködésével, a tervek szerint háromszor fog ismétlődni. Jövő héten Bázelből, majd azt követően kétszer újra Friedrichshafenből érkeznek az érdeklődők Hévízre. A hétvégi kirándulást követően elmondható, hogy a vendégek, akik közül a legtöbben először jártak hazánkban, meglepődtek kínálatunk magas színvonalán, s kifejezetten pozitívan nyilatkoztak a látottakról.