A Turizmus Tanszék lett az idén a legjobb oktatási műhely a Corvinuson

Forrás: turizmus.com

 2023. október 27. 12:27

Csütörtökön átadták a Corvinus 2023. évi kitüntetéseit. A hagyományos kitüntetésátadó ünnepségén az Egyetem legkiválóbb, kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó munkatársait köszöntötték. Idén a Turizmus Tanszék lett az Év Oktatási Műhelye.
Az egyetem tanszékeihez képest kis létszámú Turizmus Tanszék sok évtizedes szakmai gyökerekkel rendelkezik, és a szektor sajátosságaihoz hasonlóan a megújulás és diverzifikáció jellemzi oktatási és kutatási profilját is. Közösségük kulturális hátterét tekintve a magyar karakterjegyeken túl az olasz, ecuadori, német és amerikai életfilozófiát is képviselik, mindez nagy segítséget jelent a hallgatókhoz való kapcsolódásukban.

A Turizmus Tanszék munkatársai a Corvinuson

Fotó: Corvinus Mobilitás és Turizmus Központ / Facebook

 

Szakmai műhelyük élen jár a kreatív oktatási módszerek széles skálájának alkalmazásában, előremutató megoldásaikkal jelentős lépéseket tettek az élményszerű oktatás irányába. Kiemelkedő a piaci szereplőkkel való aktív kapcsolatuk, a tananyagfejlesztés területén is dicséretes eredményeket értek el – írják Facebook bejegyzésükben.

Az ünnepségen mindemellett átadták az Év Oktatója, az Év Dolgozója, a Kitüntető Okleveleket, az Egyetemért Emlékérme és a Corvinus Aranyérme elismeréseket is.