Díjak a legjobb tréninghelyszíneknek

 2014. március 06. 16:16

Idén 10. éve díjazta a Develor Tanácsadó Zrt. az Aranycsillag Tréninghelyszín versenyének győzteseit. 2004-ben a Develor Tanácsadó Zrt. elindított egy kezdeményezést, amelynek célja a tréninghelyszínként legjobban teljesítő hazai szállodák és rendezvényhelyszínek elismerése, díjazása.

A Develor piacvezető tréning- és tanácsadó cégként több ügyet is felvállalt az elmúlt években annak érdekében, hogy a hazai képzések általános színvonala, szakmaisága javuljon, az ezáltal létrejött érték mérhető és érezhető legyen.

Idén a legtöbb tréninget vásárló vállalat több száz képviselője jelölte a díjra azokat a szállodákat, amelyek a legjobb feltételeket tudják biztosítani a vállalati tréningek, szakmai továbbképzések, csapatépítő programok számára.

Szavazataik alapján az Aranycsillag Tréninghelyszín Díj elismerést négy szálloda kapta meg. A 2014. február 26-án megtartott Aranycsillag Díjátadó Gálán Aranycsillag Díjat kapott a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda, a budapesti Alfa Art Hotel, a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel szálloda és a gárdonyi Vital Hotel Nautis. Az elismeréseket Szabó Csaba, a díjat létrehozó Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója és Árvai Zoltán, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke adták át.