"Közösségimédia-felületek kkv-knak" képzés a Magyar Turizmus Akadémiánál

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 12. 14:00

A turisztikai iparág kiszámíthatatlansága egyre inkább megkívánja a közösségi médiafelületek hatékony és rugalmas használatát és a jövőbeni trendek ismeretét, amellyel még több bevételt generálhatunk vállalkozásunknak.

A gyakorlatias tréning során a hasznos eszközök és módszerek megismerése mellett online- és közösségimédia-marketinggel foglalkozó szakemberek mutatják be saját példáikat és a várható újdonságokat, trendeket.

Úgy érzi, hogy még nem aknázta ki az online térben rejlő lehetőségeket? Most itt az alkalom, hogy fejlessze tudását és vállalkozását a Magyar Turizmus Akadémia ősszel induló onlinemarketing-képzésével.

A tanfolyam során többek között választ kap arra, hogy:

  • milyen eszközök segítségével építhet előzetesen bizalmat az online térben és érheti el célcsoportját;
  • hol és milyen típusú kommunikációval legyen jelen a különböző közösségimédia-felületeken;
  • milyen új módszerek és trendek várhatóak a közösségi média világában?

Miért érdemes már most jelentkezni?

Mert a gyakorlatias tréningek során a hasznos eszközök és módszerek megismerése mellett, több éve a turizmus területén dolgozó, online- és közösségimédia-marketinggel foglalkozó szakemberek mutatják be saját példáikat és a közeljövőben várható újdonságokat, trendeket.



Tény, az online jelenlét önmagában nem elegendő, a folyamatos kommunikáció pedig már valódi kihívást jelenthet. Képzésen elsajátíthatja, hogyan növelheti a közösségi média használatának hatékonyságát, támpontokat kap a legmegfelelőbb felület(ek) megtalálásához és a stratégia megalkotásához.


2022. október 13. és 17. / 9:00–13:00 óra
ONLINE MARKETING A TURIZMUSBAN II. – KÖZÖSSÉGI MÉDIAFELÜLETEK KKV-KNAK ONLINE KÉPZÉS

Kedvezményes részvételi díj: 50 000 Ft/fő + áfa
(2 alkalmas képzés)
Jelentkezési határidő: 2022. október 7.

(X)


Nyitókép: 123rf.com

.